Jacolud Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 SIemanko wariaty Mam takie pytanko... Ile odcieni jest koloru czarnego w e30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie wiem jak czarny ale mojego sterlingsilber metalic jest 12 więc moze być podobnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 W E30 były chyba tylko 2 rodzaje czarnego Schwarz 086 oraz DiamantSchwarz metalic 181 Jakos nie kojarzę kwadratów w innych odcieniach czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacolud Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dziekoweczka oto mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 tak jak Mordulec pisze, 2 czarne, a tu poglądowo jaki kolorki były (choć trochę pewnie brakuje): http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f01211/f01211.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi