danieltca Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 witam. ma ktos moze spolszczenie albo instrukcje obslugi programu diagnostycznego INPA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Tez sie przyłączam ale chyba nikt nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja tam sie nie znam,ale może to coś ci powie http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=25&t=45922&hilit=ads+nc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A instalował ktos inpe na win 7 x64?do sie bo nie wiem czy walczyc z tym dalej czy postawic xp x86 na innej partycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 poszukam bo gdzieś miałem. może być eng? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 inpa eng?ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) gdzieś mam link do inpy na Vmware,jest tam też DIS(pierw ściągasz inpe,póżniej disa),są tam gotowce na XP,ściągasz vmware 7,tworzysz maszyne virtualną,i lata bzezproblemowo(instrukcja zresztą też tam jest) zainteresowany? a jaką instalujesz i czego nie wiesz? Edytowane 17 Maja 2011 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 inpe i disa mam zainstalowanego poprawnie . chodzilo mi o spolszczenie kompletne INPY ale juz wiem ze nie ma nikt . jedynie czesciowo jeden gosc sie bawil i pare funkcji przetlumaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) gość z forum bmw-klub.pl ma kompletną inpe po polsku,ale nie udostępnia,w sumie,jak twierdzi,zajęło mu to rok pracy,to mu sie nie dziwie,ale pewnie po jakimś czasie będzie do kupienia http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=97&t=65259&hilit=piwek&start=1980 Edytowane 17 Maja 2011 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 robie w własnie reinstalke windowsa na laptopie wczesniej stanołem na tym ale pewny nie jestem ze inpa nie widziała fejsu windows go normalnie rozpoznawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 A instalował ktos inpe na win 7 x64?do sie bo nie wiem czy walczyc z tym dalej czy postawic xp x86 na innej partycji Przy uruchamianiu NCS wyswietla mi komunikat ze nie odpali programu i mam sprawdzic wersje.Posiadam win 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 qolar,najprościej,to wywal plik ediabas i chyba ec-apps(jakoś tak dla inpy powyżej 5.0),i instaluj od nowa,sprawdz zmienne środowiskowe i uruchom obd ini.,niektóre inpy widzą fejs razem z zapłonem,dopiero po podpięciu do auta, Tomski,dobrze ustawiłeś ncsa?na win7 lata bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 kto chce manuala eng, mail na pw. Jeżeli będzie Was dużo wrzuce na jakiś serwer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 moge też dorzucić manuala PL,dla XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 to co miałem nie na wiele się przydaje, ale może komuś się przysłuży: http://www.bmw-sport.net/viewtopic.php?f=41&t=6 http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1562077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Tomski,dobrze ustawiłeś ncsa? Aaa powiem ci ze sam nie wiem czy ta moja wersja to nie jakas kaszana... Wrzucilem info ze jak ktos ma to zeby wypalil dla mnie a odbiore na spocie. Zerknij na spoty 2011-24czerwca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 ja tez walcze i walcze niby działa ale nicmie sie nie udaje zrobic moge sobie radia wlączyc i wylączyc błedy w zakladce body pokasowac ale engine nie działą a swiatla dzienne wszystko idzie dobrze az mam dac broudcast ale nic sie nie dzieje a na filmiku widac ze cos sie powinno stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 po tygodniu doszedlem dlaczego inpa nie lączyla sie z silnikiem ale ncsa nadal nie udalo mi sie opanowac w inpie podczas inntalacji w katalogu CFGDAT w pliku e46.eng brakowało wpisu ENTRY= DDE30,DDE 3.0 for M47 a przy rescie były jakies dziwne znaki poprawilem i 2 sterowników zrobiło duzo wiecej moze komus sie przyda powinno wyglądac tak: ROOT] DESCRIPTION=Select E46 V1.25 [ROOT_MOTOR] DESCRIPTION=Engine ENTRY= DDE22,DDE 2.2 for M51, ENTRY= DDE30,DDE 3.0 for M47, ENTRY= DDE40,DDE 4.0 for M57, ENTRY= D50M47,DDE 5.0 for M47 new, ENTRY= D50M57,DDE 5.0 for M57 new, ENTRY=,, ENTRY= BMS46,BMS 46 for M43, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 ...no i jak dałeś radę z daylight ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Niestety nie jakos nie moge sie polączyc moge tylko ptzez ews i dopiero pózniej lsz i wywala mi bład pod sam koniec na bank robie cos zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 a więc tak jak się umawialiśmy, jak co to pisz lub dzwoń to się w jakiś dzień ustawimy i powalczymy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi