Gość Mordulec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jak w temacie , ankieta ma na celu sprawdzenie ile osob i w jakiej kwocie za wstep możemy kombinowac załatwienie toru na sprawnosciówke ? Ecik wkleił temat odnosnie takiego własnie miejsca ale kwota jest dosc pokaźna bo 1000zł/dzien ale za to spore mozliwosci bo teren jest duzy oraz beda pachołki i pare innych bajerów do rozegrania konkurencji sprawnosciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 jestem w stanie dac te pare zlotych tylko po to aby sie dobrze zabawic sami wydajemy wiecej na jakies pierdoly wiec te 20 czy 30 zlotych nie bedzie dla nas problemu <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 panowie sprawa wyglada tak a nie inaczej nie mamy tak naprawde dobrego miejsca gdzie mozna cos tam sie powyglupiac ale sadze ze jak kazdy da tam cos od siebie i bedzie oki wiadomo jakie sa czasy nikt nie zarabia milionow ale sadze ze jak wyjdzie po te 20-30zl to nie jest tragedia to jest moje zdanie <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 z wami taki wrazenia sa bezcena kazda rozsadna kwota wchodzi w gre pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja zagłosowałem, ale furka stoi w garażu i nie jeździ bo nie ma na czym... Jak będzie na czym się poruszać to chętnie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 ja całą zime mam sprawnościówkę <bmw_1> a po asfalcie przy moim zawieszeniu to na dachu do domu będe wracał :wink: ,także ja odpadam :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Uważam że się opyla 30 zeta to przecież flaszka kosztuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wydaje mi sie że nie jest problemem te 30zł tylko tych 34chetnych znalezc :?: do zapłacenia po 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 a mamy jakis placyk czy cos:> a tylko bmw wchodzi w gre:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi