woz Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ale dolicz sobie te oplaty to i tak wyjdzie taniej niz ktorykolwiek z tych co kopot pokazal. Ja roniwez nie widze wielkiegoi problemu zeby znalezc cos ciekawego za 8tys, przeciez to nie mala kwota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Pare dni calkowitej posuchy w ofertach, teraz z tych co jeszcze nie ogladalem jest http://otomoto.pl/bmw-320-C15712364.html Na telefon wszystko OK. Z minusow : peknieta szyba, wyciety katalizator, 2 bable przednie nadkole, kontrolka ABS czasem sie zapala i gasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 tylko jakbyś oglądał jakieś właśnie z rejonu Zgorzelec,Bogatynia,Lubań to uważaj,bo niezłe "perełki"po tegorocznej powodzi sie trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 W sumie to zaczalem juz watpic w uczciwy egzemplarz za 7-8 tys zl na sekwencyjnym LPG. Moze usmiechne sie do ojca i pojde poleczke wyzej.. np http://allegro.pl/show_item.php?item=1266029694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A tam poleczke wyzej. A nie chcialbys ladnej e34? Powiem ci, ze pod wzgledem wygody naprawde bedziesz zadowolony. Jezdze te swoja i naprawde nie wyobrazam sobie lepszego dupowozu Wygoda, bezpieczenstwo, z sekwencja tania jazda i jeszcze na dodatek robi ladne wrazenie na swiatlach. No i nie jeden w nowszej furmance dostal baty bo pomyslal, ze taki stary egzemplarz przeciez nic nie potrafi.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 jak już chcesz iść "wyżej" to szukaj czegoś podobnego http://moto.allegro.pl/bmw-e36-2-5-ci-coupe-m-pakiet-i1283435262.html#gallery http://moto.allegro.pl/bmw328-coupe-m-pakiet-acschnitzer-koni-sport-i1279863431.html#gallery http://moto.allegro.pl/sprzedam-bmw-328-coupe-i1285526767.html#gallery dołóż sam sekwencje i juz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 No i chyba mam juz autko! W sumie to wyszlo calkiem niespodzianie. E36 323 w wypasie skorzanym i pelnej elektryce. 170 tys km 96 rok. Autko musze odebrac w DE. 1500 Eu + oplaty +gaz to i tak mnie wyjdzie cos kolo 11500. Pochwale sie jak zdjecia podesle szwagier z DE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 ja tylko tak od siebie ,że jak chcesz oszczędzać to nie kupuj e39 jest droższa w eksploatacji niż e36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 kupić to nie problem ale utrzymać to już problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 No i z hura optymizmu, ze juz autko znalazlem jak na razie lipa Wlasnie dostalem informacje przez telefon, ze fachura ( wieloletni mechanik ) cos uslyszal w silniku. Mowi, ze cos klekocze delikatnie - na jego ucho to ktorys z zaworow slychac. No i teraz mam 2 opinie: 1. Tego fachury - to zaden problem, bo autko stalo pol roku nieuzywane i to kwestia zmiany oleju i przepracowaniu przez troche nowej oliwy i wszystko powinno byc OK. On jezdzil tym autkiem i mowi, ze pelna dynamika, silnik suchutki i od gory i spodu. Jezeli olej nie pomoze to co najwyzej 2 zaworki do zmiany. 2. Opinia majstra ( tez z DE ) z 15 letnim doswiadczeniem / opinia goscia, ktory nie osluchal jeszcze autka / - silnik w MBW 323 jest tak zaje...cie skonstruowany, ze prawie nie do zarzniecia. Jedyny slabszy punkt to zawory wlasnie. Jezeli cokolwiek niepokojacego slychac, to wlasnie zawory. No i tutaj w-g jego opinii czas potrzebny na wymiane 6 godzin i koszt 500 EUR + trzeba wymienic wszystkie zawory ( bo nie ma zadnej pewnosci ktory to klepie ) ktorych koszt wynosi 30 EUR za sztukę * 24 = 720 EUR Wychodzi koszt 1220 EURO za naprawe! Ktora opcja jest bardziej prawdopodobna? Pytam, bo spac nie moge od miesiaca szukajac auta . /jutro fachura nr 1 bedzie mial autko u siebie w garazu to powie wiecej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 5 klocków za remont ? to niech sobie klepie , ja bym to olał i jak się sypnie to za tą kase sobie kupisz drugi silnik , wymienisz i jeszcze Ci zostanie kasiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 No Ok, tylko ja niekoniecznie musze je brac! Nie chce zameczac tematu, ale przez to niemanie nadal bejcy chyba zmienie nick na Isomnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 akurat delikatnym cykaniem bym się nie przejmował jeżeli motor nie pobiera oliwy, zachowuje pełną dynamikę i pozostałe cechy auta predysponują je do kupna to można działać. Ta kwota w Pl będzie zupełnie inna BTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kurcze po co sprowadzac jakies trupy za granicy i je remontowac.... ?? jak mozna kupic dobre e36 w PL za ta twoja kwote 8000zl tylko trzeba szukac przegladac jezdzic ogladac testowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 remont w M50 to chyba przebieg musi byc powyzej 1. 000 000 KM albo katowany nie zmieniany olej. Ja wiedzialem wiele M50 z przebiegiem powyzej 500 000km i wszystkie byly pszczolkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 No, czekam do jutra, co powie fachman. Teraz mam info, ze byl tam olej zly zalany na pewno 10W30. Moze to tylko to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Tak jak Mat napisal, nie patrz na ceny robocizny w niemczech, bo u nas zrobisz to za jedna czesc tej sumy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) K..a jednak zawory! Ten fachman jest z mojej rodziny i mowi ze wymieni mi sam. Mowi, ze prawdopodobnie trzeba zmienic 4 ale w sklepie sa pakowane po 8 szt - 15 Euro za 1 sztuke. Tyle szukalem i wtopa . Niestety bede czekal teraz z tydzien na odbior. Ile takie zaworki kosztuja w PL i czy moze warto juz przy okazji zmienic wszystkie 24? Edytowane 26 Października 2010 przez kopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 a po co wymieniać wszystkie :?:,pasta zaworowa i ogień:twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) No Panowie zaworki zmienione 8 sztuk i autko cyka jak ta lala! Teraz jeszcze delikatna polerka karoserii i bedzie cool! W przyszlym tygodniu jade odebrac z DE. Edytowane 30 Października 2010 przez kopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 pamietaj o fotach Kopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopot Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Jasne, tylko nie spodziewaj sie M pakietow i innych cudow wizerunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarasinski_xp Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 witam, ja podlacze sie do tematu bo jestem zainteresowany kupnem e36 rzuccie okiem troche podejrzany ale wyglada ciekawie co o tym myslicie? http://moto.allegro.pl/sprzedam-bmw-e36-2-0-benz-vanos-stan-igielka-i1302484346.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wyglada ok nic specjalnego ani nic negatywnego nie rzuca sie w oczy... ale stan idealny to pewnie jak zwykle..... Mnie najbardziej niepokoi hak bo wiadomo auto z hakiem sluzy do ciagania przyczep a za granica szczegolnie hak jest uzywany, nie sluzy do lansu jak w PL :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarasinski_xp Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 no ja patrze tak zebym sie w 7 tysiacach zmiescil i w okolicy Elbląga nie ma nic specjalnego teraz tylko to, jakos nie odstrasza wygladem od siebie... w czwartek jestem umowiony pojade na spokojnie zbadac ja na zywo. Niby to jest minus ale z drugiej strony tam nie dobijaja tak aut na drogach jak u nas dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi