maniek666x Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 jak otowietrza sie uklad chlodzenia ? niech ktos napisze krok po kroku zgory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) chłopie ten temat to dzieło stulecia... pierwszy post i już żądanie w dziale GALERIA (jest coraz bardziej popularny ) jaki samochód - nie wiadomo jaki silnik - nie wiadomo ...odowitrzanie jest bardzo proste - otowietrzasz i po sprawie :lol:... z całego serca proszę o bana dla kolegi - bo to się robi nudne Edytowane 11 Października 2010 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Albo jakies zablokowanie galerii dla poczatkujacych. Cholera Tazunio tempimy ostro a to na nic, jak komary w srodku lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jak otowietrza sie uklad chlodzenia ? niech ktos napisze krok po kroku zgory dziekuje UHHh -Do śmietnika z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ...odowitrzanie jest bardzo proste - otowietrzasz i po sprawie :lol:... Zostałem zabity buhahahah P.S. Może Nowi powinni mieć dostęp tylko do "Mechanika i Elektryka" bo i tak zawsze o coś takiego pytają i do "Powitań" i tyle. Jak przeleci powiedzmy 20 postów to znaczy że chyba zostanie więc reszta do odblokowania (wpisów oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a ja sie pytam gdzie byli jego rodzice,ze on nie wie jak się robi odowitrzanie :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ja teraz tak wpadlem na to, ze moze jemu o jakies witraze chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 a ja wiem o co mu chodzi... ale sie wstydze i nie napisze :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi