Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jak w temacie , moze ktoś ma jakąś godną polecenia i tanią wulkanizatornie potrzebuje przełożyć opony ze stalówek na alusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ja polecam Zbyszka na Kosciuszki 126 , jadąc Pułaskiego od wiaduktu skręcasz w Kościuszki i po 100m po lewej stronie jest mała wulkanizacja , wcześniej po tej samej stronie jest jeszcze inna ale ja zawsze do Zbyszka 30m dalej jeżdżę bo to zakład z 50letnią tradycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Lucius to jest w bloku , pare razy widziałem tam wulkanizacje ale nie wiedziałem że są 2 obok siebie , kojarzysz może ceny u nich za przekładkę 4 opon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja robię tam koła od kilkunastu lat i ceny mam troszku inne ale na pewno nie jest tam drogo a fachowcy pierwsza klasa mimo braku reprezentacyjnej siedziby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jak nizej niz 80 zł to jade bo za 80 mam akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jak nizej niz 80 zł to jade bo za 80 mam akurat No własnie odwiedziłem 4 firmy i każdy chciał od 80zł do 120zł - lekka przeginka jak za założenie 15calowych oponek , dlatego zastanawiam się czy ktoś zna tańszego wulkanizatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 do 15'' znam,ale trochę za daleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Hej, ostatnio zdejmowalem opone z 15" na legnickiej -obok Shella - koles skasowal mnie 2 zl po chwili rozmowy o autach Mysle ze nie powinien zdzierac... Pozdr! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja robie na swojcu lub u Zbyszka na Kościuszki w piwnicy- koszt to 60-80zł. A teraz bedziesz płacic i czekać w kolejce- zapisy bo ruch sie zaczął sezonowy przed sniegiem pierwszym. Ja felgi i koła zawoizłem wczoraj dzis vedeą do odbioru. Ja polecam Swojec i zbyszek. Dużym łukiem * Wybrzeże wyspińckiego ( most grunwaldziki => most zwierzyniecki) * Kochanowskiego koło deawoo czy hunday'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi