Gość Mordulec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Od pewnego czasu poszukujemy bezskutecznie placu , tory we wrocławiu żeby móc zoorganizować jakąś sprawnościówke i żeby w miarę ożywić comiesięczne spoty dlatego jeśli ktoś z forumowiczów dysponuje wiedzą gdzie we Wrocławiu lub okolicach można znaleźć miejsce na którym można by rozegrać mini zawody w przejeździe na czas miedzy pachołkami to bardzo proszę o informacje . Oczywiście jeśli chodzi o ewentualną odpłatność za udostępnienie takowego miejsca to tak w rozsądnych granicach , na kwotę 2tyś zł za godzinę nas nie stać z prostego względu nie prowadzimy żadnej działalności gospodarczej :mrgreen: a tym bardziej nikt z klubowiczów nie jest synem króla nafty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Proponuje wyjazd na lotnisko do Krzywej gdzie mozna szalec do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Panowie we wrocławiu szukamy, poniewaz mało kto bedzie kłopot z frekfencja tak mysle pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 no jak mówiłem jest ten tor na rakietowej!! i gdzies pisałem ile tam było za godzinke !! :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 no jak mówiłem jest ten tor na rakietowej!! i gdzies pisałem ile tam było za godzinke !! :!: no i............... masz już dogadane czy jak :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Lotnisko w Krzywej raczej odpada , bo mało kto pojedzie prawie 100km w jedna zeby polatac troche po pasie , bo koszta paliwa tam i spowrotem beda identyczne jakby tutaj zapłacic 50zł za wynajecie tego terenu co podał Ecik . Dlatego lepiej poszukajmy czegos we wrocku i okolicach za jakas przystepna cene :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 to jest wszystko aktualne tylko tak jak mówiłem trzeba zrobic liste i zebrac kase i nie widze przeszkód! :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 to jest wszystko aktualne tylko tak jak mówiłem trzeba zrobic liste i zebrac kase i nie widze przeszkód! :!: A ile chciał koles za ten tor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A może jakaś sprawnościówka na "niskich łąkach". Co prawda nie wiem jak wygląda sprawa z wynajęciem całego placu, ale miejsce jest warte zastanowienia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A może jakaś sprawnościówka na "niskich łąkach". Co prawda nie wiem jak wygląda sprawa z wynajęciem całego placu, ale miejsce jest warte zastanowienia się. Już sie tam dowiadywalismy ........ cena za godzine smigania jest MEEEGA zaporowa :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Mordulec odnajdz ten temacik co pisalismy kiedys i tam bedzie bo jan ie pamietam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kurdę a były we Wrocławiu jakieś jednostki wijskowe? Zazwyczaj są tam wielkie place apelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Tommy , masz na mysli cos jak w Zgorzelcu? Tam to nawet 3 takie place sa i do tego asfaltowe :mrgreen: a do tego kazdy minimum tak ze 4-6 razy wiekszy od tego proponowanego ostatnio przez Ecika.... tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi