Gość Mordulec Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 (edytowane) Jak w temacie mam do sprzedania zegary do E30 bez obrotomierza ale z dużym zegarem co prawda bez kukułki ale zawsze , licznik w bardzo dobrym stanie , nic nie jest ułamane , wszystko na swoim miejscu i mimo 20 lat zegary posiadają jedynie kilka drobnych zarysowań Zegary jak jeszcze miałem E30tkę kupiłem w sumie na części bo chciałem przełożyć wskaźnik temperatury ale zanim to zrobiłem to sprzedałem E30tkę W każdym razie gdyby ktoś potrzebował to cena jaka mnie interesuje równowartość przyzwoitej flaszki czyli 30zł (na aledrogo ludzi widze pogieło troche bo za takie zegary widze ceny powystawiane około 100zł - masakra jakaś :lol: ) - odbiór najchętniej osobisty tak żeby można było się upewnić że licznik działa poprawnie - ze 2 lata przeleżał w garażu opony 022.jpg opony 024.jpg opony 025.jpg opony 029.jpg opony 031.jpg opony 032.jpg opony 030.jpg Edytowane 10 Października 2010 przez Mordulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi