Ticon Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam !!! jestem od niedawna posiadaczem bmw E34 1995 i mam problem z wyciekiem płyny chłodniczego... najpierw na postoju przy włączonym silniku zrobiła się chmura pary na drugi dzień sprawdziłem płyn chłodniczy... ubyło mi może z 1litr dolałem nowy włączyłem silnik i czekałem aż się nagrzeje przez tą chwile nic się nie działo dopiero gdy silnik się rozgrzał zaczął kapać płyn gdzieś z dołu zbiornika przy chłodnicy ... pomóżcie mi co mam wymienić ewentualnie naprawić bo jestem w de. a wolałbym dojechac z tymi cześciami do pl i tam naprawić ... Z góry dzięki !!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 jaki silnik M50 ? z dołu zbiornika wyrównawczego ? do wymiany oring nr 3 : skąd ta para ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ticon Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 1.8 benzyna... mam nadzieje że to to dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ticon Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 a para gdzieś z nr 14 ,3 nie wiem dokładnie dziś zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEKSU Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 E34 2.5 M50 24v Vanos .Miałem problem z cieknaca chłodniaca ,gdzies ciekło ale nie wiedziałem gdzie ,nie mogłem znalezc,kupiłem nowa chłodnie i okazało sie ze na starej jak ja wymontowałem było pekniecie na zbiorniku wyrównawczym (czarnym) w kształcie 5 cm rysy z samego przodu auta gdzie praktycznie dopiero po wymontowaniu mogłem stwierdzic gdzie był wyciek ,nie wiem czym spowodowany bo kupiłem juz z wyciekiem .Moze to komus cos pomoze .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi