Gość Mordulec Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wybieramy BMW października 2010 na zdjęcia czekam od 7 do 18 października . Przypomnę zasady konkursu : -minimum 20 postów (bez off topika , powitan itd itp) -każdy uczestnik przesyła do nas 1 (słownie JEDNO) zdjęcie w formacie minimum 1280x1024 -w przypadku gdy uczestnik nie pojawia się na spotach wymagane będzie dodatkowe zdjęcie np z kartką z napisem Maxbimmer za szybą (indywidualnie wyznaczam miejsce fotki) -po zakończeniu przyjmowania zdjęć rozpoczynamy ankietę w której forumowicze glosują -ankieta trwa 10 dni -ogłoszenie zwycięzcy danego miesiąca odbywa się po ankiecie -zwycięskie BMW trafia na stronę główną Proszę przesyłać zdjęcia na mojego maila => mord@go2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Co tu taka cisza w tym miesiącu ? na wrzesień była mega kumulacja a teraz cisza :drunk: Zapraszam do konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 to ja zacznę,dalej pewnie pójdzie z górki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Kazdy bedzie robil fotki za tydzien wiec w poniedzialek bedzie kumulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 nie no po prostu wstydzą się chłopaki:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Jeszcze jest czas, jak cos wydumam to Ci wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kevin wyślij to które masz w banerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 W banerze to takie slabiutkie, zmienie baner zrobie foty i bedzie zmiana, ale pomysle i dzieki za podpowiedz SEBEK73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoszenia na ten miesiąc : Pawelo Remotec Dziki Lijo Zapraszam kolejne osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Widze w tym miesiącu znowu będzie z czego wybierać :drunk: Lista ciągle się powieksza : Pawelo Remotec Dziki Lijo Edu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Mordulec nie widzę się a pamiętam co mówiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Mordulec nie widzę się a pamiętam co mówiłeś A widzisz ..... sorki zupełnie o tym zapomniałem , rzeczywiście sam zaproponowałem że przerzucimy Twoją fotkę na kolejny miesiąc Dobrze że się przypomniałeś :drunk: UPDATE : Lucius Pawelo Remotec Dziki Lijo Edu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Aż sam jestem ciekawy jaka galeria do wyboru będzie Jak Kosa da swoją Bumę to nawet nie zagłosuję na siebie P.S Mam na oku ALPINY więc będzie ładniej hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 KOLEJNY UPDATE : Lucius Pawelo Remotec Dziki Lijo Edu Kozin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 lo matko - normalnie 7 osob happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 no no czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 lo matko - normalnie 7 osob happy_bmw Faktycznie rzadkość u nas , hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja juz mam swojego faworyta - jednak zdjecia pokaza wszystko inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Hehe ja już fotki widziałem i też mam swojego faworyta ale czekamy do poniedziałku może coś jeszcze się wykluje w karpaczu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jak to czytam to zaczynam się obawiać że za słabe zdjęcie dałem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Lucius chcesz to jeszcze możesz zmienic fotke czekam do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Właśnie szukam w szafie aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 jak go dykretnie posumował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ..... to ja już nic nie będę pisał .... październik będzie mega :drunk: Lucius Pawelo Remotec Dziki Lijo Edu Kozin Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kurde i Kosa, a patrząc na avatar Kosy bedzie cięzko w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi