Tomaszeks_88 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam chcialem dzisiaj wymienic manetke kierunkowskazu i chcialem odpiac ta wtyczke z ktorej wychodza kable okazalo sie ze to jest chyba jedna calosc... Wiec moje pytanie jak przelozyc ta manetke?? czy jedyne rozwiazanie to przelutowywanie tych przewodow?? czy moze mozna to jakos rozlaczyc? :-P Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 hehehe masz odciętą wiązkę. Co za mózg to zrobił??? Przecież tam jest zwykła kostka KTÓRĄ MOŻNA WYPIĄĆ!!! Jak chcesz to mam teraz dwie manetki to możesz sobie podmienić wiązkę - przylutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dostalem za darmo wiec nie marudzilem.....:-P To widze ze czeka mnie lutowanie... eh trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 P.S. Ja mam w aucie stara manetke w ktorej nie odbija kierunek w prawo.... pozatym sprawna i w lepszym stanie niz ta ktora dostalem bo "rysunek" znaczek ten na kierunku nie jest powycierany jak w tej nowej obcietej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No to miłego lutowania P.S. Avatara kiedy zmieni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No chyba teraz....:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Nice one!! <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> P.S. Bunia Kwitnie!! Podpytam gościa od Top Gear (foto) na jakim tle zrobić takie auto (kolor itp.) Dla mojej srebrnej czerwona cegła. Ciekawe co dla odpowiada twojej B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 No taka rada przydalaby sie.... bo mysle ze mojej buni do szczescia brakuje dobrego ujecia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Hejka, zatem opcje na dobrą fotę ciemnego auta są takie: 1. Zdjęcie z na tle kamiennej podmurówki w jakimś starym budynku. Czyli szary kamień, np. granit najlepiej nieregularny. Ściana jakiegoś zamku itp. Ważne żeby podłaoże było podobne, np. "kocie łby" lub kostka brukowa 2. Fota na płaskim teranie tak żeby było widać prześwit auta - przy błękitnym niebie. W dalszym (jeszcze dalszym) planie las (jesienny się najlepiej nadaje) 3. Fota z rozmytym tłem. Hmmm czyli chyba tylko w trakcie jazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ok dzieki za rady jak znajde chwilke czasu to zrobie bo wiadomo autko musi byc czyste i wypolerowane a ostatnio z czasem to mam bardzo kiepsko.. A jeszcze czeka na mnie zmycie z lamp tylnich spreyu zeby odzyskaly czerwien oraz ta oslonka odpowietrzenia zbiornika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 w sumie to nie moje rady tylko fotografa z TopGear. Moja Żona pracuje w tym wydawnictwie i zna gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Fajnie ma Twoja Żona:) jesli dobrze łapię,to generalnie tło,które będzie kontrastem,czyli zawierało jasne kolory:)możńa trochę rozbudzić wyobraźnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Dokładnie. Ja tam jestem techniczny i zmysły estetyczne oprócz BMW mam na minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi