wafel888 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam! Mam tds325 i podczas jazdy obroty idą na maxa, a pedał gazu nie reaguje <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Czy to twoim zdaniem jest temat ktory pasuje do dzialu "galerai BMW"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wg mnie powodem tej usterki jest to, ze obroty ida na maxa, przez co nie reaguje pedal gazu. PS. Jaki dzial, taka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 coraz częściej "nowi" zapodają posty jak im się widzi aby nie było OT... czechu albo pedał może nie działać i przez to obroty idą na maxa :lol::lol::lol:- ale Ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 ja mysle ze jednak jest odwrotnie to pedał idzie na maxa a obroty nie reagują ale nie sugerujcie sie moim zdaniem ja głupi jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 po prostu pomyliłeś sprzęgło z gazem:D he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi