Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Z E21 to nie byloby tak latwo, bo wydaje mi sie, ze dostep do czesci jest bardzo ciezki... Ja osobiscie ostatnio napotkalem na E34 stojace za szopa, troche miala maske znieksztalcona i opony sflaczale, ale blacha wygladala na dobra :) napisalem nawet do kolesia czy by tego nie puscil zobaczymy. Moze jest ktos chetny? :D

Za pare lat moze miec. Tym bardziej, ze to wg mnie prosta konstrukcja nie pooczepiana dookola calego nadwozia kablami tak jak E60. I daje glowe, ze za kilka lat, jak dajmy na to E60 bedzie w cenie takiej, jak teraz E34 i namolnie bedzie sie walic elektronika, to niejeden wlasciciel usiadzie i powie sobie, ze E34 nie bylo moze tak napakowane nowinkami, ale jezdzilo i sie dobrze trzymalo. Zobaczysz ;) Ja najstarsza (tak to nazwijmy) Beemke jaka mialem to E46, ktora juz czasem platala figle, ale teraz siedze i mowilem juz o tym nie raz, ze tamta elektronika nie byla tak klopotliwa jak ta teraz.

dlatego trzymam i zamierzam trzymać się e34:)

tak szczerze,to abstra***ąc zupełnie od pieniędzy-nie ma BMW po e38 i e39 do którego bym się przesiadł z chęcią;/ ew.x6 albo z3,ale obawiam się trochę,czym będę jeździć za kilka lat trochę,gdy już e34ki i rodzeństwo będą z racji wieku zbyt awaryjne;/

A to że "stare" bmki porobią/ mają ponad 500 tys km, to te e60 i nowsze ni dy rydy- generalki poniżej 300 juz trza robić- inne materiały.

Potrząc na to jak e60- bez obrazy bo ten model jest teraz przykładem, popatrzmy w przyszłość jak bedzie wyglądac za 25lat?- wrak wrak wrak.

A nasze e30, e32, e34, e36- jeszcze w formie :)