chiccoo Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Zaparkowana na Sępolnie juz od ho ho- sam juz nie pamietam ile Jak by ktos potrzebował czegoś to można znaleść właściciela i sie pewnie dogadać bo magazyn jakiś rupieci w niej jest 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Dobra baza na klubowe auto, jak już kiedyś był poruszany ten temat Albo faktycznie dla kogoś potrzebującego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 da sie to uratować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja bym się za to nie brał... na części za 300zł bez papiera można brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Auto klubowe tez myslalem, ale to za duzo klasy wejdzie jak na taki temat, lepiej normalna calosc kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 bez papiera można brać Zarejestrowane bo blachy są w środku- przynajmniej jedną widziałem Ale zawsze można kupic na słupa i ma sie fure wtedy bez papiera- cześci na kołach i bez problemów z OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no tak,ale tak poważnie,jakby podliczyć remont tego(własnymi siłami;)to w ok.10kk się zmieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 myślę ,że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tego juz nie ma sensu remontować , pare klamotów można wykorzystać jako dawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ja codziennie widze zajefajnego garbusa w chromach na szerokiej stali, niszczejacego przy drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Z E21 to nie byloby tak latwo, bo wydaje mi sie, ze dostep do czesci jest bardzo ciezki... Ja osobiscie ostatnio napotkalem na E34 stojace za szopa, troche miala maske znieksztalcona i opony sflaczale, ale blacha wygladala na dobra napisalem nawet do kolesia czy by tego nie puscil zobaczymy. Moze jest ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 z e21 to aby zrobic blache, a pozniej wstawiac co tam sie podoba np poczciwe m20b25 i bedzie mega zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 czechu-jasne,że tak:)choć,pomimo,że uwielbiam e34 to statusu kultowego jak e21 czy e30 chyba nie będzie mieć:)ale zapytaj,coś można pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Za pare lat moze miec. Tym bardziej, ze to wg mnie prosta konstrukcja nie pooczepiana dookola calego nadwozia kablami tak jak E60. I daje glowe, ze za kilka lat, jak dajmy na to E60 bedzie w cenie takiej, jak teraz E34 i namolnie bedzie sie walic elektronika, to niejeden wlasciciel usiadzie i powie sobie, ze E34 nie bylo moze tak napakowane nowinkami, ale jezdzilo i sie dobrze trzymalo. Zobaczysz Ja najstarsza (tak to nazwijmy) Beemke jaka mialem to E46, ktora juz czasem platala figle, ale teraz siedze i mowilem juz o tym nie raz, ze tamta elektronika nie byla tak klopotliwa jak ta teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 dlatego trzymam i zamierzam trzymać się e34:) tak szczerze,to abstra***ąc zupełnie od pieniędzy-nie ma BMW po e38 i e39 do którego bym się przesiadł z chęcią;/ ew.x6 albo z3,ale obawiam się trochę,czym będę jeździć za kilka lat trochę,gdy już e34ki i rodzeństwo będą z racji wieku zbyt awaryjne;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie no generalnie to pod wzgledem prowadzenia, przyspieszenia, spalania te samochody sa ekstra Na silnik tez zlego slowa nie powiem, tylko ta elektronika taka nie dorobiona troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 jak się dasz "karnąć" to może zmienię zdanie choć estetycznie wolę tradycyjną szkołe kanciaczków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A to że "stare" bmki porobią/ mają ponad 500 tys km, to te e60 i nowsze ni dy rydy- generalki poniżej 300 juz trza robić- inne materiały. Potrząc na to jak e60- bez obrazy bo ten model jest teraz przykładem, popatrzmy w przyszłość jak bedzie wyglądac za 25lat?- wrak wrak wrak. A nasze e30, e32, e34, e36- jeszcze w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 chiccoo obawiam się,że z tym 25 lat dla e60 to Cię nieco poniosło:) I tak późno się zorientowali,że na serwisie się lepiej zarabia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Mozemy sie przejechac przy okazji tylko nie wiem kiedy na spota wpadne bo sie studia zaczely cholerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi