edu2301 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 wydaje mi sie ze edu bardziej cos kombinuje z wynajeciem salki zeby potrenowac przed dniem sportowca Zacznij chlopie grac w lottka bo wlasnie trafiles Myslalem wlasnie nad takim rozwiazaniem zeby w ponure zimowe niedziele wynajac hale aby troche zadbac o sowja i wasza kondycje i umiejetnosci bo dzieciaki nas rozgromia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Juz kiedys był pomysł zeby zrobic jakiegos spota w piłke halową ale coś cieżko było halę znaleźć , paru chętnych pewnie by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Juz kiedys był pomysł zeby zrobic jakiegos spota w piłke halową ale coś cieżko było halę znaleźć , paru chętnych pewnie by się znalazło co do hali W katach Wr Jest duza I dostepna zeby wynajac wiec problemu nie bedzie pare tel i wszystko wiadomo wiec moze zalozmy osobny temat z takim pomyslem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Widze ,że jakiś odzew w sprawie piłki jest więc coś chyba z tego bedzie (odrazu chciałem zarezerwować sobie miejsce bramkarza :P ) Ja też jestem bardziej za zeby grać na świeżym powietrzu ale nie ma narazie warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 No to się Edu nie dogadaliśmy, he he Trzeba było od razu pisac ze chodzi o wasz trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Juz kiedys był pomysł zeby zrobic jakiegos spota w piłke halową ale coś cieżko było halę znaleźć , paru chętnych pewnie by się znalazło sala była, nawet zrobiłem rezerwacje, niestety nie było chętnych co do hali W katach Wr Jest duza I dostepna w Kątach ?? zobacz ile we Wroc jest szkół ale to osobny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Widze ,że jakiś odzew w sprawie piłki jest więc coś chyba z tego bedzie (odrazu chciałem zarezerwować sobie miejsce bramkarza :P ) Ojj to miejsce juz jest dawno zajete przez Krzyska :mrgreen::lol: Chyba, że bedziecie na zmiane podpierac sie o bramke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 a mozna sobie zaklepac miejsce jako kibic? Bedzie baner, pompomki, hulahopki. Fale bede robil na trybunach - przeciez to tez odpowiedzialne stanowisko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 a mozna sobie zaklepac miejsce jako kibic? Bedzie baner, pompomki, hulahopki. Fale bede robil na trybunach - przeciez to tez odpowiedzialne stanowisko.. od tego sa kobiety Zony Kochanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Co Wy, klub kibica musi byc hehe dodatkowo jakies spiewy, okrzyki itd. a kto sedziuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Co Wy, klub kibica musi byc hehe dodatkowo jakies spiewy, okrzyki itd. a kto sedziuje? Ja mogę byc skorumpowanym sędzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 To jak bramka zajęta to nie pozostaje mi nic innego jak zostać oddanym trenerem wspaniałego Klubu piłkarskiego maXBimmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ooo widze ze mam zaleglosci postaram sie zalatwic sale to moze cos sie zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Z mega poślizgiem ale nadrabiam zaległości :drunk: Filmik z Mikołajek na Redeco 2010 : [video=youtube;dDdJK2hOAcU]http://www.youtube.com/watch?v=dDdJK2hOAcU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Fajny filmik Mnie sie podoba :)happy_bmwhappy_bmwbmw_beerbmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 a z tych mikołajek poszło coś do Trendsa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 a z tych mikołajek poszło coś do Trendsa?? Tak,zawsze idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Tak,zawsze idzie bardzo dobrze tak trzymać:)<bmw_1>:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 nie no filmik za***ioza na kalamburach to sie usmialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi