micnic Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Micnic to na Siechnicach gdy sie spotkamy to dołączy sie to do paczek,jeśli nie masz nic przeciwko :-) nie ma problemu mozna to dolaczyc do przygotowanych paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Pani Małgosia OŁAWA 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Golabek777 OŁAWA 6. Woz- 2 osoby 7. Rush&Cindy - 2 osoby OŁAWA 8. Energy & Basia & Adriano - 2 osoby + jedzonko 9.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 2 osoby 10. Rafałs - 2 osoby 11. Kozin09 - Max 3 os. OŁAWA 12. Krystian i Madzia - 2 osoby 13. Kevin, Monika 2 osoby OŁAWA 14. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo,2 troche mniej + jedzenie 15. Baton - 4 osoby 16. Mati & Daria- 2 max 3 osobyOŁAWA Tak jak napisałem częśc ekipy dołączy w Oławie więc nie czekajcie na nas w Siechnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Pani Małgosia OŁAWA 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Golabek777 OŁAWA 6. Woz- 2 osoby 7. Rush&Cindy - 2 osoby OŁAWA 8. Energy & Basia & Adriano - 2 osoby + jedzonko 9.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 2 osoby 10. Rafałs - 2 osoby 11. Kozin09 - Max 3 os. OŁAWA 12. Krystian i Madzia - 2 osoby 13. Kevin, Monika 2 osoby OŁAWA 14. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo,2 troche mniej + jedzenie 15. Baton - 4 osoby 16. Mati & Daria- 2 max 3 osobyOŁAWA 17.Dziki i Madzia-2osoby z toru do Oławy Nas też nie będzie w Siechnicach-gdzieś na trasie Was złapiemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 a moze by tak wziac sanki i jakis kulig zorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 a moze by tak wziac sanki i jakis kulig zorganizowac Jak masz miejsce w bagażniku to czemu nie Moze cos sie zmontuje na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Z tymi sankami to dobry pomysl. Ja tez wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 :lol:w takim razier bierzemy to sie moze zrobi czasowki na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kochani dzięki wielkie za dzisiaj! Było czadowo. Oby wiecej taki spotkan. Do nastepego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udało mi sie dorwać do internetu więc korzystając z okazji chciałem podziękować za miłą zabawę. Fajnie było Was zobaczyć po takim długim czasie... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja rowniez chcialem podziekowac wszystkim za super spotkanie. bylo extra ale najwazniejsze ze dzieciakom sie podobalo do nastepnego- mam nadzieje ze jeszcze w tym miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ja tak samo jak poprzednicy chciałam podziękowac; za okazane serduszko, dobrą wolę, poświęcony czas i wspólną zabawę. Dzieciom się podobało a to było najważniejsze... ich uśmiechy i śmiech mówił sam za siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 My rowniez bardzo dziekujemy za spotkanie, bylo naprawde super i tez mamy nadzieje na kolejne spotkanie jeszcze w tym miesiacu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Ja również uważam, że impreza była elegancka. Mimo padającego śniegu dopisywał nam dobry humor, dzieciaki były mega zadowolone, panie wychowawczynie też (podczas jazdy na torze miały zabawę jak nigdy). Trochę szkoda moich pękniętych spodni i progu ale wiadomo - ludzie się dorabiają, naprawi się Myślę, że dzieciaki są nam wdzięczne za ten wspólnie spędzony czas. Bo chyba najlepsze co można dac drugiemu człowiekowi to sprawic by był szczęśliwy. A wydaje mi się, że sam wyjazd poza Dom Dziecka dla naszych małych przyjaciół był na tyle atrakcyjny, że będą go długo pamiętac. Edytowane 12 Grudnia 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jak szewc bez butow - nie ma tam ani jednej fotki compacta bokiem. Przeciez Admin by dostal slinotoku :) I nie Krzysku, wracajac do twojej prosby - nie sprzedam ci jej... Ja rowniez dziekuje za mile spotkanie. Pare fotek z mojej strony, jedynie szkoda ze mamy malo wspolnych zdjec z dzieciakami z toru, nie ma np grupowej fotki. Czlowiek sie uczy - za trzecim podejsciem z DD zrobi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Rush - nie poznalem Twojej Beemy urok zimowego obuwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) my rowniez dziekujemy za wspaniala impreze...dzieciaki z DD jak i nasza lenka byly w niebowziete..oby wiecej takich imprez...(pomijajac urwane prawe nadkole oraz plastik z czujnikiem temperatury...jesli ktos posiada do e39 to odkupie )..hehehe ps..czekam na filmik z toru..uklony w strone mordulca Edytowane 12 Grudnia 2010 przez freex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 My także dziekujemy wszystkim za dobre serce i poświecony czas uklon_bmw i do nastepnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Serdeczna dziękówka za miło spędzony czas:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 my tak samo dziekujemy za milo spedzony czas i najwazniejsze jest to ze dzieciaki z DD byly szczesliwe i zadowolone ze spotkania nasz kacper byl tak padniety ze w drodze z Olawy do Wrocka zasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 W kwestii finansowej, wczoraj otrzymałam pieniążki od Batona, Moniki Kevina i Freex'a, a co za tym idzie nasze fundusze wyglądają następująco: WPŁATY 1.Młoda&Forest&Krzyś 2.SEBEK73 3.Pola&Mordulec 4.Edu2301 5.Karolcia&Paweł&Zuzia 6.Wilkov 7.Dziki 8.Woz 9.Kozin09 10.Kevin 11.Madzia & Krzysiek 12.Lijo1979 13.Cindy&Rush 14.Czechu 15.GolaBek777 16.JARO-D1 17.Katarzyłka&Kosa&Szymonek 18.Krystian 520i&Madzia 19.ktoś z bmw3er 20.Kevin 21.Energy 22.Baton 23.Monika 24.Freex RAZEM 1335 zł happy_bmw<bmw_1> Odejmując wszystkie zakupy, pozostało nam: 1335 zł- 674zł (zakupy Makro)- 164zł (piłki)- 90zł (art.foto)- 34zł (napoje)- 135zł (pizza dla dzieci) = 238 zł Pozostałe pieniążki przeznaczmy na kolejną akcję Jeszcze raz bardzo dziękuję za każdą wpłatę Dziękuje również każdemu darczyńcy, który podzielił się tym co miał i mógł załatwić uklon_bmwuklon_bmw<bmw_2> Dziękuje Forestom za organizację spotkania uklon_bmw jak zwykle jesteście niezawodni <bmw_2> Kosie za organizację pizzy uklon_bmw mimo trudności, wykonywania mnóstwa telefonów udało się :mrgreen:<bmw_2> Ale myślę, że przede wszystkim podziękowania należą się Wozowi, który użyczył nam toru rakietowego i salki. Dzięki temu mieliśmy sucho, ciepło i mogliśmy pobawić się z wychowankami. Nie byliśmy skazani na stanie w deszczu ( np spotkanie w Skarbim) czy spędzenie czasu u Oławie w DD; co za tym idzie, nie byłoby przejazdu beemkami, a dla dzieci/ młodzieży to na pewno wielkie przeżycie Wozu wielki szacun uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Dziękuję również wszystkim przybyłym za poświęcony czas, chęci i dobry humor Dzieciaki były szczęśliwie, a przecież o to nam wszystkich chodzi Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie, pomoc i zaangażowanie w tak słusznej sprawie Oby więcej takich akcji :)happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Oby wiecej Takich Imprez Atmoswra I widok zadowolonych dzieciakw to jest To Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 kurczę,naprawdę żałuję,że nie mogłem się pojawić;./ fuckin Leignitz. pytanie takie mam-czyja to e34ka?czyżby Woz-u wypuścił rumaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja równiez dziękuje z super spędzony czas. Najwążniejsze, że dzieciaki były zadowolone. Ja jechałem z trzema chłopakami już na Rakietową jeden powiedział mi że myslał, że juz sie nie doczeka. PS: Kalambury pierwsza klasa PS2: No właśnie Mordulec, a kiedy filmik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi