Pola Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wróciliśmy z zakupów. Nabyliśmy kosmetyki ( żele pod prysznic, antyperspiranty, dezodoranty), cukierki, chipsy, batoniki, orzeszki ( ogólnie słodycze, dużo tego), klementynki. Kubki na herbatę, ketchupy do pizzy. Jutro Kosa podjedzie do Auchana i kupi piłki, o ile będą, bo w makro zima zagościła na dobre . Zapłaciliśmy 670 zł. Zobaczymy ile wyjdzie za piłki, za album i zdjęcia i za resztę możemy kupić dzieciom jedzenie. Na pewno trzeba będzie coś dopłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 ja wzialem jeszcze 4 komplety tych gadzetow co wczesniej jak mowiliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 To dobrze rushu Ciesze sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cindy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 My też oczywiście się zrzucamy na jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Mati i Daria bo mają problem z Beatką 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Wilkov&Ania 6.Golabek777 7. Woz- 2 osoby 8. Rush&Cindy - 2 osoby 9. Energy & Basia & Adriano 10.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 11. Rafałs 12. Kozin09 - Max 3 os. 13. Krystian i Madzia 14. Kevin, Monika 2 osoby 15. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo, 2 troche mniej + jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Mati i Daria bo mają problem z Beatką2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Wilkov&Ania 6.Golabek777 7. Woz- 2 osoby 8. Rush&Cindy - 2 osoby 9. Energy & Basia & Adriano 10.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 11. Rafałs 12. Kozin09 - Max 3 os. 13. Krystian i Madzia 14. Kevin, Monika 2 osoby 16.Baton-4 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) 1.Forest & Młoda & Krzyś - Mati i Daria bo mają problem z Beatką 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Wilkov&Ania 6.Golabek777 7. Woz- 2 osoby 8. Rush&Cindy - 2 osoby 9. Energy & Basia & Adriano 10.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 11. Rafałs 12. Kozin09 - Max 3 os. 13. Krystian i Madzia - 2 osoby 14. Kevin, Monika 2 osoby 15. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo, 2 troche mniej + jedzenie 16. Baton - 4 osoby Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Mati i Daria bo mają problem z Beatką 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Wilkov&Ania 6.Golabek777 7. Woz- 2 osoby 8. Rush&Cindy - 2 osoby 9. Energy & Basia & Adriano 10.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 11. Rafałs - 2 osoby 12. Kozin09 - Max 3 os. 13. Krystian i Madzia - 2 osoby 14. Kevin, Monika 2 osoby 15. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo, 2 troche mniej + jedzenie 16. Baton - 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Czyli mamy transport dla 27-miu osób z DD. Wow...zmieszczą się 22 dzieciaki i nawet wychowawczynie nie będą musiały jechać w bagażnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 łee,wychowawczyni w bagazniku to byłby czad dla dzieciaków. Wpadłem na chwilę na forum,bo dawno mnie nie było;/nie z wyboru jednak.Mam teraz chaos z otwarciem lokalu,pracownikami,niektórzy też wiedza,że ułańska fantazja mnie poniosła mocno ostatnio-efekt-Bunia w rowie,kosząc dwa krzewy i jakieś$%#$%#$^6 wybiły mi szybę gaśnicą i okradli.Zderzak do wymiany,lewy bok ma kilka wgnieceń,poza tym chyba ok-jutro auto na serwisie.W tym miejscu ogromne podziękowania dla Marty i Mateusza,którzy zajęli się Bunia,jakby była ich w dalszym ciągu i naprawdę bardzo mi pomogli(permanetnie zasiedziałem w Legnicy obecnie;/),jeżdząc pozałatwiać szklarza,przegląd u CzerwonejStrzały itd. Czapki z głów panowie dla Marty,która samodzielnie naprawiła wkład lusterka,poogarniała mi auto w środku i udało się jej załatwić wizytę u Tomka całkiem szybko.Tak się zdobywa uznanie na Śląsku;d Miód-malyna-cud dziewczyna. Skutkiem tego niefortunnego zdarzenia jest także to,że niestety nie będe mógł pojawić się w Oławie.Jest mi bardzo przykro i przepraszam,że zawiodłem,ale też tego rowu nie wybierałem(no może trochę-alternatywą było konkretne drzewo)a i praca nie pozwala się wyrwać inną furmanką. Pozdrawiam serdecznie całą załogę i mam nadzieję,żę niedługo będę miał dostęp do neta normalny i,że na następnego najta zawitam już normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Mati i Daria bo mają problem z Beatką 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Golabek777 6. Woz- 2 osoby 7. Rush&Cindy - 2 osoby 8. Energy & Basia & Adriano 9.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 10. Rafałs - 2 osoby 11. Kozin09 - Max 3 os. 12. Krystian i Madzia - 2 osoby 13. Kevin, Monika 2 osoby 14. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo,2 troche mniej + jedzenie 15. Baton - 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 ja mam karton sezamkow ,karton wafelkow w czekoladzie ,gumy "maomam" i moze jeszcze cos uda mi sie zalatwic oczywiscie mam 2 wolne miejsca jakby cos i mam ps2(nie przerobione) jakby co tylko gier nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Micnic to na Siechnicach gdy sie spotkamy to dołączy sie to do paczek,jeśli nie masz nic przeciwko :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Paczki zrobione, zostało troche słodyczy, to poczęstujemy dzieci na salce Micnic, czy masz 22 sztuki tych słodyczy o których piszesz?Jak tak, to o ile sie zgodzisz, możemy dołączyć to do wspólnych paczek Kwestia obiadu dla dzieci. Wszyscy zgadzają się pokryć koszt posiłku dla dziecka? Jeżeli ktoś nie chce/ nie może to proszę o informację na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Mati i Daria bo mają problem z Beatką 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Golabek777 6. Woz- 2 osoby 7. Rush&Cindy - 2 osoby 8. Energy & Basia & Adriano - 2 osoby + jedzonko 9.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 10. Rafałs - 2 osoby 11. Kozin09 - Max 3 os. 12. Krystian i Madzia - 2 osoby 13. Kevin, Monika 2 osoby 14. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo,2 troche mniej + jedzenie 15. Baton - 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Mati i Daria bo mają problem z Beatką 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Golabek777 6. Woz- 2 osoby 7. Rush&Cindy - 2 osoby 8. Energy & Basia & Adriano - 2 osoby + jedzonko 9.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 2 osoby 10. Rafałs - 2 osoby 11. Kozin09 - Max 3 os. 12. Krystian i Madzia - 2 osoby 13. Kevin, Monika 2 osoby 14. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo,2 troche mniej + jedzenie 15. Baton - 4 osoby Krzysiek Majewski dostał wczoraj paczkę z Inchape. Wysłali mu prospekty z poszczególnymi modelami. Przekazał też swoje notesy. W Siechnicach rozdzielimy to do paczek plus bajerry od Ruszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 przypomnienie: A więc napisze wszystko jeszcze raz by potem nie było niedomowień.Dnia 11 grudnia(sobota) spotykamy się na Siechnicach o godzinie 10.00 bo o 10.30 bedzie wyjazd do Dzieci z Domu Dziecka. Maluchy trzeba bedzie zabrac autami do Wrocławia na tor Redeco i je potem odwiezc do Oławy. Więc prośba, by osoby które wpisały się na liste nie zawiodły i przyjechały ( ten kto jednak niebedzie mógł byc niech sie wczesniej wypisze z listy ) Plan jest taki: -Zabieramy Dzieciaki i kolumną jedziemy na Redeco -W miedzyczasie robimy przejazdzki po torze -Nastepnie możemy wbić się na salę i zrobic konkursy + zawody w NFSa lub GT5 -Rozdanie prezentów -Powrót do Oławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Dzisiaj jeszcze doszlo od Redeco. Cos takiego kazdy dzieciak dostanie koszulke, chuste na glowe, recznik redeco, smych i kwartalnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Golabek777 6. Woz- 2 osoby 7. Rush&Cindy - 2 osoby 8. Energy & Basia & Adriano - 2 osoby + jedzonko 9.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 2 osoby 10. Rafałs - 2 osoby 11. Kozin09 - Max 3 os. 12. Krystian i Madzia - 2 osoby 13. Kevin, Monika 2 osoby 14. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo,2 troche mniej + jedzenie 15. Baton - 4 osoby 16. Mati & Daria- 2 max 3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 1.Forest & Młoda & Krzyś - Pani Małgosia 2.Pola & Mordulec - 2 osoby 3.Kosa - max 3 4. Madziulka&Krzysiek - max 3 osoby+ jedzonko oczywiscie 5.Golabek777 6. Woz- 2 osoby 7. Rush&Cindy - 2 osoby 8. Energy & Basia & Adriano - 2 osoby + jedzonko 9.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 2 osoby 10. Rafałs - 2 osoby 11. Kozin09 - Max 3 os. 12. Krystian i Madzia - 2 osoby 13. Kevin, Monika 2 osoby 14. Freex & Asia & Lenka - 1 osoba komfortowo,2 troche mniej + jedzenie 15. Baton - 4 osoby 16. Mati & Daria- 2 max 3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Paczki zrobione, zostało troche słodyczy, to poczęstujemy dzieci na salce A ja mam ok 15 kg gumy to jak mam je zabrac? Zapakowane oryginalnie czy dorzucimy do paczek? Ja bede czekał raczej juz pod domem dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Monika załatwiła zeszyty i rozne przybory szkolne z hurtowni BIUREX którzy także przyłączają się do akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Japitolę...gdybyśmy wzięli się za organizację kilka miesięcy temu to do przewiezienia prezentów potrzebowalibyśmy TIR'a Wielkie dzięki ludziska za wasze starania i wszystko co daliście radę załatwic. Jesteście WIELCY !!! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Gumy Kozin myśle zeby dolaczyc do paczek bo dac karton bedzie tak dziwnie... Ja rowniez dziekuje za okazane serduszko i wasze zaangażowanie happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 My z Gołąbkiem będziemy na Was czekali na parkingu Biedronki zaraz za tym nowym rondem na początku Oławy (po prawej stronie). Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś uprzejmy dresiarz i wpuści nas w kolumnę z podporządkowanej? Mati, Krystian i Kozin - jak coś to podjedźcie tam około 10.30. P.S. Ruszt i Cindy też powinni byc z nami bo dzisiaj mają do nas przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi