Forest Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 a z kim mam sie kontakcic w celu przekazania fantow dla dzieciakow Nie wiem co masz tam przygotowane ale najlepiej chyba przekazac im to podczas spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Tak sobie mysle,ze skoro mamy przygotowane konkursy i jest ich kilka... to kazdy konkurs bedzie prowadzic inna osoba? Tak by jedna tego nie prowadzila a reszta sie tylko nudziła. A np Ci ktorzy nic nie beda prowadzic beda brac udział z dzieciaczkami.... np. konkurs na najladniej namalowany samochod BMW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 A np Ci ktorzy nic nie beda prowadzic beda brac udział z dzieciaczkami.... np. konkurs na najladniej namalowany samochod BMW... w pierwszej chwili przeczytałem "POMALOWANY" i zamarłem wszystko ma swoje granice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Jest jakis limit czasowy do ktorego trzeba podjac decyzje odnosnie obecnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Jest jakis limit czasowy do ktorego trzeba podjac decyzje odnosnie obecnosci? Raczej chyba nie ma jakiegos ograniczenia , ważne żeby się wpisać na listę i przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 LISTA: 1.Forest & Młoda & Krzyś 2.Mati & Daria 3.Pola & Mordulec 4.Kosa 5. Madziulka&Krzysiek 6.Wilkov&Ania 7.Golabek777 8. Wo 9. Rush&Cindy 10. Karolcia Paweł i Zuzia 11. Energy & Basia & Adriano 12.Micnic&Monika&Kacper(tak na 70%-praca) 13 .Edu .Teresa ( 50/50) 14. Rafałs 15. Kozin09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Około połowy listopada podam już konkrety co do wyjazdu do dzieciaczków i wtedy bedzie mozna zrobic konkretną liste osob chetnych na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Dla mnie najwazniejsze, ze data jest ustalona, teraz trzeba pokombinowac troche zeby sie udalo wleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Wpłaty : 1.Młoda&Forest&Krzyś 2.SEBEK73 3.Pola&Mordulec 4.Edu2301 5.Karolcia&Paweł&Zuzia 6.Wilkov 7.Dziki 8.Woz 9.Kozin09 Razem 455 <bmw_1><bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 (edytowane) UWAGA UWAGA UWAGA !!! Zmieniłam nr konta: Bardzo proszę, aby pieniążki na dom dziecka wpłacać na wyżej podane konto. Jeżeli ktoś wpłacił wczoraj bądź dzisiaj, może być spokojny. Poprzednie konto mam aktywne do końca przyszłego tygodnia. Edytowane 9 Października 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Myslę o tych konkursach ..... *faktycznie kalambury to dobry pomysł, mieszane składy my plus dzieciaczki i może być dobra zabawa. Tylko czy tam są jakies małe dzieci np do 6 lat?Bo dla takich kalambury to chyba za trudne ...chyba ze wymyślimy jakieś bardzo proste * konkurs o wiedzy bmw, jakieś bardzo proste pytania ( może być też taki na rozpoznawanie modelu naszych aut - wstyd sie przyznać, ale bardzo długo myliłam e39 z e46, czy e34 z e32 szczególnie, gdy stały/jechały przodem ) * rysunek na najładniejsze bmw * w tle mogą być puszczane nasze spoty/zloty * ..... Jako nagrodę za 1 miejsca możemy zamówić dla nich koszulki maxbimmera, na pewno byliby bardzo zadowoleni z takiej nagrody Jak coś przyjdzie mi jeszcze do głowy, dam znać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 wezmie się też PS3 + Projektor i jakąś FIFE lub wyścigówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Najmniejsze dziecko tam ma chyba własnie 6 lat.... Konkurs o wiedzy BMW to dobry pomysł Czegoś sie nauczą Co do koszulek tez jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ja bym odposcil koszulki, powiedzmy ze 1 szt 30 zł, damy 5 to 150 zł, może w ramach nagród, kupić gry planszowe klocki lego, cos czym moglyby sie pobawic itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 WPŁATY: 1.Młoda&Forest&Krzyś 2.SEBEK73 3.Pola&Mordulec 4.Edu2301 5.Karolcia&Paweł&Zuzia 6.Wilkov 7.Dziki 8.Woz 9.Kozin09 10.Kevin Razem 515 uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Kosa ma rację , koszulki jako prezent będą troche drogie , lepiej te pieniądze przeznaczyć na cos co wszyscy razem będą mogli użyć do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Może i drogie, ale myślę, że posiadanie takiej koszulki będzie wielkim wyróżnieniem dla zwycięscy. I osoba, która wygra będzia miała coś tylko dla siebie, a nie to co będą mieli wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 wezmie się też PS3 + Projektor i jakąś FIFE lub wyścigówkę Zobacze czy projektor na torze dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Może i drogie, ale myślę, że posiadanie takiej koszulki będzie wielkim wyróżnieniem dla zwycięscy. I osoba, która wygra będzia miała coś tylko dla siebie, a nie to co będą mieli wszyscy. to możemy dać smycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A czapeczki jak cenowo wyjda? Choć smycze dobry pomysł...ps3?ok,i'm in:)rozumiem,że jakieś after party?RObienie czasówek tym razem na torze wirtualnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Słuchajcie, mojej siostry znajoma pracuje w domu dziecka w Oławie - podobno nie potrzeba im zabawek, maja ich naprawde sporo i nie mają gdzie tego trzymać, wiem że brakuje im np. nowych pościeli, prześcieradeł itp., ale podpytam jeszcze siostre zeby zapytała. PS. mi jak sie uda to załątwie gumy do żucia od siebie z zakładu - problemem nie bedzie podarowanie dzieciom wora gumy bo to śladowa ilość tego co jest produkowane ale zakład musi byc "kryty" jeśli chodzi o chore podatki od darowizny itp i wszystko musi byc załatwione na piko-belo z prawnej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 to zapytaj sie czy nie brakuje ziemniakow cebuli marchewki bo jak co to moze da rade wieksza ilosc zakombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 to zapytaj sie czy nie brakuje ziemniakow cebuli marchewki bo jak co to moze da rade wieksza ilosc zakombinowac okej, wszystko sie przyda napewno, zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Siostra własnie dzwoniła do mnie bo sie podpytała jak to wyglada dokładnie. Brakuje bardzo przyborów szkolnych: ołowków, kredek, pisaków, piórników, farbek czy plasteliny. ZAbawek tak jak pisałem maja sporo, ponieważ ostatnio panuje moda by na wesela nie dawać kwiatów tylko zabawki. Edu jesli chodzi o Twój pomysł z warzywami to tez jak najbardziej im sie przydadzą<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Brakuje bardzo przyborów szkolnych: ołowków, kredek, pisaków, piórników, farbek czy plasteliny To już wiemy co kupić za zebrane pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi