Mentos1916 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam wszystkich forumowiczow:) mam takie male pytanko mam okazje kupic BMW M3 w budzie E36 w tym aucie jest padniety silnik...a mam w garazu kompletny silnik ze skrzynia 1.8 115 km i moje pytanko brzmi czy byloba oplacalna taka przeklada silnika?jesli mozecie to poradzcie mi co mam zrobic z tym fantem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 hehe jaja sobie robisz ??? swap po wuju ja w tym nie widzę nic sensownego, opłacalnego i nie wiem jeszcze jakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Poczekaj, niech ja dobrze zrozumie. Masz cale auto e36 M3, i jedynie siadl mu sielnik, i ty sie zastanawiasz czy nie wrzucic tam silnika 1.8 115KM?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 chłopie kup sobie silnik z eMki i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1916 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 no zastanawiam sie odnosnie oplat,czy dyfer i wal bedzie dobry.dlatego napisalem do was czy to jest oplacalne i czy wg mam sie w to bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 no zastanawiam sie odnosnie oplat jakich opłat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1916 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 rejestracji,ubezpieczenia,to auto od 4 lat stoi u mojego szefa na firmie i chce sie go pozbyc tylko od tych 4 lat ubezpiecznie i przeglad nie bylo oplacone i prae osob mi powiedzialo,ze od h**a kasy za to wydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1916 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 wiele silnik od eMki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Juz sie pogubilem. Przeciez niezaleznie od tego czy wlozysz tam silnik od emki czy 1.8 to i tak bedziesz musial zabulic te zalegle OC, wiec oplaty beda te same. Jezeli szef chce sie tego pozbyc to ja kupie i tyle Wkladaj silnik od emki i sprzedaj jesli bedziesz chcial i zarobisz na tym jezeli dobrze bedzie zrobione, ale na litosc boska, nie wkladaj 4 cylindrowy silnik 1.8 do M3........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 jak cie nie stać to nie kupuj... szkoda zniszczyć eMkę sam silnik (jeżeli jest tam s50b32) między 6000-10000zł, zależy jak trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 rejestracji,ubezpieczenia,to auto od 4 lat stoi u mojego szefa na firmie i chce sie go pozbyc tylko od tych 4 lat ubezpiecznie i przeglad nie bylo oplacone i prae osob mi powiedzialo,ze od h**a kasy za to wydam Jakie ksozta rejestracji???? Przeciez skoro bylo raz zarejestrowane to jest i tyle, nie placisz co roku za przedluzenie rejestracji samochodu. Juz naprawde si pogubilem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 może tak... ile chce za to auto i co jest uszkodzone??? głowica, blok, zatarty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1916 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 aha dziekowac wlasnie oto sie dowiedziec chcialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 ALbo naet go wez, nie rob zadnego swapa, i sprzedaj jak jest. Ale cos mi tu nie pasuje. Za ile szef chce oddac ten samochod? Przeciez spokojnie moglby oplacic te zaleglosci zeby konto bylo czyste, i sprzedac go z uszkodzonym silnikiem. Przeciez emki z silnikiem 1.8 juz nigdy nie sprzedasz, a napewno nie za inne pienadze niz za jakakolwiek inna 318. Szkoda fury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 aha toooo spoko bmw_beer miło było pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Hmm to coś jak Mitsubishi 3000GT które stało na allegro.. tylko że miało silnik 1,9tdi z passata.. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jeśłi boisz się opłat z tytułu OC to kup ta emke na kolesia- słupa, a ty kup od słupa za dni np 2 i zapłącisz oC wstecz za dwa dni tylko- temat często uzywany przez znajomych. Słup źól, ćpunek etc- grosze biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyRadom Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 satry ja na takie cos nigdy bym sie nie odwazych :D:D to juz sensowniejsze by bylo wrzucic silnik 2.8 jak cos albo jak kolega wczeesniej napisal kupic poprostu pozniej silnik ///M3 takie auto ma juz w sobie wtedy wszystko za***ista bude tylko laski nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mi się wydaje to bezsensu - wiesz co ma tak naprawde wspólnego M3 z fabryczną E36? tylko bude i znaczek. W rzeczywistości to zupelnie inna konstrukcja. Silnik, jak silnik to komp, zawieszenie, skrzynia, most, ukł. wydechowy. hamulce, servo inne itp etc., a nawet zegary. Kup silnik lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 i tak bedziesz musial zabulic te zalegle OC mylisz sie. przy zakupie auta bez oc w dniu zakupu auta musisz wykupic OC na siebie, w przeciwnym wypadku bedzie trzeba placic do tylu. jesli jednak wykupi sie w dzien zakupu auta, to poprzedni wlasciciel wszystko bedzie musial uregulowac. poczytaj troche o tym w necie, sam chcialem kupic auto bez OC, golfa vr6 wracajac do tematu, to jaka cena za ta e36 z uszkodzonym silnikiem? warto chociaz za to sie zabierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 OC Cie nie obchodzi - ja jak kupowałem Fiata nie było ubezpieczenia 7 miesiecy wstecz, ale ja musiałem zapłacić tylko to co w dniu rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 chłopaki ale jak to auto szefa to kolegę pewnie oc będzie obchodziło a pewnie za to cene mu opuści wzamian za opłaty zaległe tylko coś z tym szefem nie tak jak kasy niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi