jarexf Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam Poszykuję fachowca od naprawiania radyjek we Wrocławiu w mojej BMW E39. Radyjko to bmw business cd . Problem polega na martwych pikselach. Będę wdzięczny za kontakt lub jakąś radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Każdy ogarnięty elektronik powinien to zrobić. Ostatnio kumpel naprawiał to u elektryka w Oławie, zapłacił 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarexf Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Forest , jakbyś mógł zapytać kumpla o namiary na tego elektryka . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Forest , jakbyś mógł zapytać kumpla o namiary na tego elektryka .Dzięki Nie mam do niego numeru i ten kumpel który robił u niego radio też nie ma. Do niego trzeba po prostu jechać. Ale opłaca Ci się lecieć z Wrocławia do Oławy? Na miejscu jest pewnie stu elektryków którzy Ci to zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarexf Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dzięki , wyczaiłem elektryka obok chaty także dzisiaj u niego jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Cześć ja ostatnio oddawałem moje radyjko do elektryka i juz wszystko OK. Roboty jest dosłownie na 15 minut ale moj elektryk grzebał sie dłużej ,bo niemiał odpowiedniej żarówki. Koszt tak jak pisał wcześniej Forest 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarexf Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 (edytowane) Jeżeli ktoś zna jakiegoś speca od tego to proszę o kontakt dodaje zdjęcie jak wygląda wyświetlacz aktualnie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/46260c8f2818ebf8.html Edytowane 29 Września 2010 przez jarexf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał88 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A wiecie może czy jest możliwość naprawienia monitora 4:3?? Ekran jest czarny zero reakcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A wiecie może czy jest możliwość naprawienia monitora 4:3??Ekran jest czarny zero reakcji.. http://allegro.pl/naprawa-wyswietlacz-opel-vectra-b-omega-b-lcd-i1395587491.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jeżeli ktoś zna jakiegoś speca od tego to proszę o kontakt dodaje zdjęcie jak wygląda wyświetlacz aktualnie Jeśli jeszcze nie ogarnąłeś tematu, to daj znać na PW. W miarę możliwości pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał88 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzięki serdeczne. Przekaże dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi