woz Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam. Oddam, moze byc za 4-pak bagaznik na dach. Robilem porzadki w piwnicy i opcja bylo ze albo na smietnik albo ktos sobie wezie. Wiec jezeli ktos by potrzebowal to zapraszam na PW i mozemy sie zgadac. Rowniez do oddanie glosniki ktore mialem u siebie w samochodzie. Postaram sie zrobic jakas fotke i wkleic. Sa mi one zupelnie nie potrzebne. Dzialaja (z wyjatkiem chyba jednego z tego co koles mi mowil ktory montowal mi nowe). Glosniki firmy NOKIA. Jezeli ktos znajdzie dla nich miejsce w swoim samochodzie to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Woz a bagaznik to na jaka bude ? czy jakis uniwersalny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 z tego co widzę to chyba muszą być rynienki tak jak w e30 np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi