patryk konin Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witma jutro udam się na szrot gdzie znalazłem 324d w którym jest automatyczna antena i pare innych dupereli za antene krzyczą sobie 30,- happy_bmw ale chciał bym spr czy działa jak moge to w miare szybko zrobić i co warto zabrać oprócz samej anteny jakiś przekaźnik, wtyczke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 podaj napiecie na antene i zobacz czy sie wysuwa (tak mi sie wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 dokładnie,popróbuj na krótko podłączyć do akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 oki tak zrobie mam nadzieje że nic sie jej nie stanie od bezpośredniego podłączenia tylko nie wiem co tam jeszcze potrzeba do poprawnego działania Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 podajesz napięcie w dwie strony zamieniasz plus z minusem wtedy sprawdzisz na 100% działanie w obie strony wysuwanie - chowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 antene już mam ale nie sprawdzałem bo i tak ledwo udało mi się ją wycyganić za 30 bo był inny gościu ;P ale przy okazii wyciągania anteny w bagażniku leżało OBC I tylko teraz nie wiem jak podłączyć antene bo ma czerwony i czarny kabelek od zasilaniai jakiś zielony pewnie od sygnału ;| napewno w bagażniku nie mam wiązki więc bd wdzięczny jeśli mi napiszecie gdzie te kable mam pociągnąć itp czarny i czerwony to myślałem pod zasilanie radia ( ale chciał bym wiedzieć jak jest oryginalnie) ale co z tym zielonym.. z góry dzięki za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 ale co z tym zielonym.. a radio masz z wyjściem na antenę??:roll::roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 w kostce iso przy radiu za wysuwanie anteny odpowiada niebieski przewod, musisz poprowadzic go do zielonego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 aha a z kąd najlepiej wziąść zasilanie ?? z radia czy może jest lepsze źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 najlepiej z w miare dużego bezpiecznika 10-15A z jakiegoś obwodu czarny przewód to minus a czerwony to plus a zielony tak jak Kosa napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi