KarolBmw Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 witam mam taki problem, otóż jechałem dziś bmw e32 (silnik m30b35) z roku 1992 i w pewnym momencie zaczęło się dymić z pod maski, momentalnie zgasilem auto . zauważyłem że w okolicy mocowania wiatraka od chłodnicy ciurkiem ciekł płyn (nie z chłodnicy, lecz z okolicy mocowania chłodnicy) auto nie chce odpalić, a przy tym przy kreceniu rozrusznikiem wydobywa dziwny dźwięk. jak myślicie co się mogło zepsuć ? bardzo proszę o pomoc . pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Pompa wody kolego prosta wymiana koszt samej pompy ok 100zł wymiana ~40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczydj Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 dokładnie tak u mnie bardzo podobnie lecz z gorszym skutkiem rozpadł ci sie wirnik pompy lub trzymają łożyska dobrze ze ci nie oderwało z korpusu i nie przywaliło w chłodnice tak jak mi ja kupiłem pompe SKF za 170zł myśle ze to dobry kompromis miedzy chińszyzną 100-130zł bo skf to dobra marka Ale niestety pompa to nie jest pewność może być coś innego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi