mundek84 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 mam problem tak jak w temacie. czasami działa, czasami nie. przeczyściłem styki całe gniazdo bezpiecznik jest w porządku. Nie wiem co dalej robić ?? zauważyłem, że gniazdko działa wtedy gdy samochód jedzie po nierównościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 wydaje mi sie że to multikostka pod kierownicą. Pewnie od tego samego przygasa Ci oświetlenie panelu środkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 U mnie jest to samo od wkladania do gniazda zapalniczki wtyczki od nawigacji blaszki sie wyginaja musisz je spowrotem podgiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek84 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 wydaje mi sie że to multikostka pod kierownicą. Pewnie od tego samego przygasa Ci oświetlenie panelu środkowego przestało podświetlać suwaki o nawiewu pokrętło od temperatury i od wentylatora nie mówiąć już o podświetleniu popielniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi