tomek35 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 problem jest taki,że auto czy na piasku, czy na asfalcie zrobi delikatny zryw i włącza się przycisk asc. czy to jest normalne czy w moim aucie coś jest zepsute? jeżeli tak to co to może być i co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 A moze masz 500KM i 1000Nm? Wtedy to tak Ale na powaznie, na piasku jak najbardziej bo kola zawsze cos poboksuja. A jak wylaczasz asc to mozesz krecic kolo w miejscu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Lekki kamyczek albo zwir i kola zaboksuja to jest pewne. To samo na mokrym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 To normalny objaw, nie masz się czym przejmowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 U mnie E36 tez myślałem że coś się popierniczyło jak jechałem na zapasie 195/65/15 a wszędzie 205/40/17 i wł mi się kontrolka że coś nie tak przy ok 50km i obroty jak głupie do końca Więc wył ACS i wszystko było ok 130km/h i miudzik malina Na śłiskim tez mi sie zapalało jak zabuksowałem- jedna os na torach druga asfalt i rura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek35 Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 ale wcale nie buksuja kola tylko chwile i rwie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek35 Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 asc jest wylaczone i zrywa nie idzie zrobic tylko taki chwilowy i koniec bo to asc sie samo zalancza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Tomek jeśli masz włączone ASC (czyli kontrolka jest nieaktywna) i wstawisz Beacie w pędzel - na piaski, na deszczu, itd - pojawiająca się kontrolka ASC informuje Cię o chwilowej utracie przyczepności. Jeśli zapali się i gaśnie - jest OK. Gdyby paliła się cały czas - wtedy ASC jest całkiem wyłączony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek35 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 dzieki to jest ok tak jak muwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi