SZYMON E32 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 WITAM MAM PYTANIE MOZE KTOS MI POMORZE JESTEM POSIADACZEM FAJNEGO AUTA BMW E32 730 V8 JEZDZIL SUPER DO CZASU RANO PEWNEGO DNIA NIE ODPALIL KRECI WSZYSTKO NORMALNIE TAK JAK ZAWSZE ALE NIE ODPALA CZY KTOS WIE CO JEST?Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 WITAM też mam CAPSLOCK, jedak Ja staram się nie dublować tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczydj Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Możliwe że pompka paliwa siadła przewód podciśnienia lub brak iskry Nie znam sie na V8 ale tam chyba nie ma kopułki a osobne cewki do kazdego gara Pierwsze co bym zrobił to sprawdził iskrę Później szukał w pompce paliwa filtrze i przewodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a ja bym sprawdził czujnik położenia wału korbowego. Wypnij kostke tego czujnika i ją przeczyść,psiknij też jakimś kontaktem i dobrze podepnij.Sprawdź też jego przewód na całej dlugości czy czasem nie ma przetarć. Ten czujnik żadko wyskakuje na kompie a jak jest padniety to nie ma iskry na wszystkich garkach. Co do świec i cewek to nie spotkałem sie z tym by padły wszystkie a v8 wystartuje na 5 spokojnie ale będzie kulał wiec to bym wykluczył. Co do układu paliwowego to odepnij wężyk przed regulatorem i niech ktoś zakręci rozrusznikiem,jak walnie paliwem to pompa gra.Sprawdź też bezpiecznik i przekaźnik pompy paliwa. Masz immo? Bawiłeś sie BC i ustawiałeś kod?(na to pomoże rozpiecie akumulatora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMON E32 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 DZIEKUJE ZA PODPOWIEDZ BYLEM U ELEKTRYKA I STWIERDZIL ZEPOMPKA PALIWA WYMIENIL I WSZYSTKO GRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi