Kosa Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 przepraszam chłopaki zabrakło mi dzisiaj czasu i nie dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 I jak bylo? Pogoda dopisala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Banglał deszcz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 lekko padało....ale dzięki wszystkim za spotkanie....chociaż raz byłem w miare o czasie:D co trzeba zrobić dla białej naklejki klubowej?? bo aż głupio bez niej:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No ja tez czekam i czekam Wiec jak bedzie opcja otrzymania to sie pisze bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 co trzeba zrobić dla białej naklejki klubowej?? Krata browara dla Moderatora. O ile pamiętam preferuje Tyskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 kurcze;/;/ przeoczyłem temat.. a się nudziłem pół niedzieli. /autko miałem czyste i posprzątane. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 pogoda nie najlepsza ale ale i tak było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Zapodajcie pare fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Fajnie było Dzięki wszystkim za spotkanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 soorki że nie dotarłem;/ siła wyższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 nastepnym razem sie Poprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie. Sądziłem, że będzie lipa biorąc pod uwagę jesienną aurę - a jednak zjechało się więcej aut niż zakładałem, fajnie było spotkac się z Wami i pogadac. Lucius - miło było wreszcie poznac Szkoda, że pogoda była jaka była bo na Magnolii można by jeszcze postac i dłużej pogadac. Pozdrawiam wszystkich i do następnego - Karpacz P.S. Wrzucam kilka fot, coś mi aparat fochy strzela bo większośc musiałem zdelejtowac - rozmazane. I najmłodszy uczestnik zlotu Wczoraj skończył miesiąc a to już jego drugi zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) dzieki wszytkim za super spotkanie. pogoda niestety nie dopisala ale to sie nadrobilo frekfencja i atmosferka Forest fotki moga byc ale pominales fajne fury (w tym twoja- fot)... jeszcze raz dzieki wszystkim i do zobaczenia w karpaczu :D:D:D:D strzelilem troche fotek swoim kalkulatorem i podobnie jak Forest 95% musialem wywalic... z ciekawszych: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 26 Września 2010 przez mati 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 W sumie nie ma chyba tylko foty mojej i 5oul'a. Moja była tak rozmazana, że wyglądała jak Jelcz z naczepą a o furze Huberta zapomniałem bo spotkaliśmy się dopiero na Magnolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 twoja juz jest co prawda w paskudnej jakosci ale jest. a fury Huberta sam zapomnialem cyknac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Prawie nie poznałem swojej gabloty na zdjęciu zrobionym aparatem , wygląda o wiele wyraźniej niż w mojej galerii , ech ... Jak na ta pogodę to nawet dużo osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie miło było w końcu was poznać szkoda tylko że pogoda się spsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 fajnie było i sie skończyło- do zobaczyska na następnym spotkanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dzięki !! Za miłe spotkanie - to dopiero moj pierwszy taki wiekszy zlot mam nadzieje ze bedzie ich wiecej. Szkoda ,że pogoda była jaka była... i niemogliśmy postać dłużej przy samochodach. Dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 dammit;/ no niestety nie wiedziałem,bo w Gda siedziałem(zarąbali mi sk.... emblemat z maski;/ i pół Polski się tułałem nie wiedząc czym jadę X6ka to też klubowa?:)aż tyle się przez tydzień mojej nieobecności zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 To musisz avatar zmienic obowiazkowo jak nie masz emblematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 fak-rzeczywiście!dammi,musze szybko dokupić:)nie będę przecież zmieniał co miesiąc avatara(chociaz...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 kurcze;/;/ przeoczyłem temat.. a się nudziłem pół niedzieli. /autko miałem czyste i posprzątane. ;/ Ja dokładnie miałem taką samą akcję. Nudziłem się na maxa bo Ewa pojechała sobie na weekendową imprę z kumpelami a ja jak ten baran w domu i znudzony.... A w sobotę zrobiłem sprzątanko w samochodzie (wreszcie nie wożę ze sobą warsztatu ) Aj... Ślepota..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi