Vince Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 witajcie stoje wlasnie przed zakupem felg 18" Tylko nie jestem pewien czy wszystko bedzie dobrze pasowalo do mojej e36 sedan??? rozstaw śrub: 5x120 otwór centrujący: 76mm pierścienie centrujące gratis na 74 lub 72,6 szerokość felg przód: 8cali ET 10 szerokość felg tył: 8cali ET 10 ddd.jpg dddddd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 mysle ze to et bedzie za male ale pewnosci nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 powiem tak: normalnie to et jest za male i kapec bedzie wystawac z nadkoli. ale jak wrzucisz mozliwie najwezsza opone to zmiescisz na styk- doslownie milimetry. ja mam te 10 i na fele 8,5" musialem nacignac 205/45 tylko ze ja mam 16" wiec nie mam pewnosci jak bedzie u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mysle ze ET nie bedzie pasowalo. Tak wygladala na E36 felga 17 calowa z et z przodu w okolicach 17 a z tylu w okolicach 10. Nie pamietam dokladnie juz jakie dokladnie bylo, ale cos w tym stylu (jesli chcesz wiedziec dokladnie to gdzies byl temat, musisz przeszukac w tematach tuningu wizualnego). Fakt ze z tylu byl kapec 245, ale z przodu 215, ale tu byly 17, a ty chcesz 18 wcisnac. Moim zdaniem szukaj dalej, chyba ze chcesz wsadzic mega waska opone zeby ja naciagnac jak kondon co moim zdaniem wyglada srednio i spowoduje ze bedziesz przeklinal przy pierwszym parkowaniu kolo kraweznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 nie no nie chce zeby kola wystawaly za bardzo poza linie samochodu bo to nie zbyt fajnie wyglada a juzmialem w piatek po nie jechac i teraz nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 szukaj et35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 8" et20 wchodzi ok ale przy17" a przy 18" musiał być dać wąska oponkę,albo targać ranciory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi