mati Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 tak jest edu... wspomniales to dokladnie w moim temacie w buma design... a wracajac do tematu to motorsporty w e36 wygladaja super Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 to jest naj sliczniejsza fela jaka wyszla w tych autach 17" gleba i nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 potwierdzam... chociaz jednak mimo wszystko brakuje mi troche parapetu... jednak e36 z porzadnym parapetem np po polerce to tez perelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Sa chyba nawet na allegro wystawione na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 po pierwsze to przy takim ET masz za baloniarskie opony,u mnie przy et13 i takich balonach nie dało rady jeździć 1004201009411.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 jeszcze pare fotek Zdjęcie0118.jpg Zdjęcie0105.jpg Zdjęcie0094.jpg Zdjęcie0113.jpg Zdjęcie0119.jpg Zdjęcie0114.jpg Zdjęcie0108.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Jest za wysoko- wygląda troszke ala ursus ja dał bym troszke niżej i było by git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no tez tak pomyslałem ze wyglada troche jak terenówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 przy dużej glebie z takim ET i oryginalnymi nadkolami długo byś nie pośmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No dupsko strasznie wysoko i przez to efekt do bani. No i technicznie tez by nie przeszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no wlasnie wszystko by bylo elegancko gdyby troszke inne ET ;/ bo wzor ladny przy najmniej jak dla mnie ale planuje zmienic na 19" z M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 to jakie fele najbardziej pasują do e36 coupe na seryjnym zawiasie żeby to ładnie wyglądało i nic nie obcierało? chodzi o konkretne rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 19" to napweno bedzie za duzo... mysle ze 17" bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DriftKing Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam wszystkich, widze że temat przypasował. Ostatnio kupiłem felgi RH x-rad, 17 po 8 cali i właśnie z ET 10. i wydaje mi sie ze opona 215/40 będzie odpowiednia co o tym sądzicie? widzę ze na oponie 225 to trochę balonówo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 widzę ze na oponie 225 to trochę balonówo Zalezy na jakim profilu ma byc ta oponka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DriftKing Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Głównie chodzi o to by opona nie wystawała tak bardzo poza nadkola, stąd pomysł naciągu 205 lub 215, przy ET10 opona 225 wydaje mi sie za szeroka w e36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 no jest za szeroka jesli chodzi o et10 ja gdybym mial zmieniac opony do tych felg zalorzyl bym wlasnie 205 i szczerze mowiac to mnie sie podoba tak naciagnieta opona. na tym zdjeciu et chyba bedzie zblizone do mojego moze troszke wieksze i dosc waska opona i wyglada bajecznie C11030883_5.jpg C11030883_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 tylko tam sa wyciagniete nadkola i w nadkolu hamanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DriftKing Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A co powiecie na taki naciąg Wiadomo sztywny zawias ale jaka przyjemność dla oka.ost2xa7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 nic więcej,tylko stać i patrzeć nie jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 nic więcej,tylko stać i patrzeć nie jeździć Nie przesadzaj- widziałem bardziej agresywne tematy. A w tym przywadku sadze że ma zawieszenie na sztywno zrobione- ja miałem w e30 tył na kanape wlazło 3 ludzików + bagażnik na stojąco 3 ludzików i zjechała 1,4cm Ale tak się nie lata z ciężarem ok 500kg na tylniej osi codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Taki naciąg może i fajnie wygląda ale szybko szlag trafia oponę , widziałem już kilka które się po prostu rozleciały po całej krawędzi tak jakby je ktoś przeciął nożem , ale do lansu fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 raczej nie przesadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DriftKing Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nic dodać nic ująć, zawsze można gwintowane zawieszenie założyć i ustawić w pozycji jak najbardziej nam odpowiadającej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi