bmww Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam, niedawno zakupilem Bmw 318i e46 143km. Samochod kupilem od mlodego chlopaka, sprzedajac mi auto nie zainteresowalem sie tym przyciskiem, ale teraz chcialbym go wyprobowac, ale niestety w zadnym stopniu nie reaguje na przyscisniecie , zadnych trjkatow, zadnych zultych lampek, kontrola jak byla tak jest. Gosc mowil ze samochodem jezdzila jego dziewczyna i przycisk zostal wylaczony. Moje pytanie jest nastepujace, co zrobic aby przycisk dzialal z powrotem, gosc powiedzial jedynie ze mechanik zrobil to w 5 min, pytanie co mam zrobic, aby z powrotem przycisk wylaczal kontrole trakcji?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 witam, witam (do przywitania służy odpowiedni dział) lekką ściemą mi tu pachnie, bo albo: - się zesrało i facet piękną historyjkę ci zapodał, - po prostu odłączył kostkę przy włączniku, wyciągnij włącznik i obczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Przytrzymaj tak przez 5 sekund. Swoja droga u mnie w coupejce to swiecil sie z kolei caly czas i z tego co wiem tak sie dzieje czesciej, o takim przypadku jak piszesz slysze 1 raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja tak samo 1 raz slysze moje dsc wylacza sie na dotyk nie mosze nic trzymac ani czekac :)tak jak mowi tazunio zobacz kosc czy jest wypieta a jak to nie ta przyczyna to zostaje podpinka pod kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi