magic03la Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Mam pytanko,a mianowicie chodzi mi o bmw e-34,chciałbym założyć do tego modelu fotele z e-39 tylko nie wiem czy będą pasować.Podejrzewam że z przednimi nie było by większego problemu ale co z tylną kanapą,będzie pasować?Czy ktoś już robił taki przeszczep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Mam pytanko,a mianowicie chodzi mi o bmw e-34,chciałbym założyć do tego modelu fotele z e-39 tylko nie wiem czy będą pasować.Podejrzewam że z przednimi nie było by większego problemu ale co z tylną kanapą,będzie pasować?Czy ktoś już robił taki przeszczep? A przy okazji będziesz wycinał podłogę ? albo spawał nowe szyny pod fotele albo robił cabrio z tej beemki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 chyba Przemo coś takiego rzeźbił w swojej 525 z tego co pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Szczerze mówiąc,to nie znam nikogo,kto przeprowadzałby taki eksperyment i wątpie żeby fotele pasowały. Nie chodzi nawet o przedni fotel,ale tylnia kanapa na pewno odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 szyny w e39 maja inny rozstaw niz w e39. jako plug and play pasuja fotele z e32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi