Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Kevin

Rekomendowane odpowiedzi

Czuć już chłodek i niebawem październik wiec niebawem zima. Wiele osób obniżyło swoje Bumeczki.. ja co roku mam ten sam problem, że moje auto także służy jako pług. Na lato 18stki a na zime mniejsze koła czyli niższe auto = duża ostrożność o M Pakiet. Jak to znosicie? Warto też sprawdzić układ ABS/DSC czujniki bo wiadomo... Zmiania płynów to każdy wie ;)

A ja mam inne pytanie. W zeszla, chyba najkonretniejsza zime mojej, nazwijmy, kadencji ;) jezdzilem czteronapedowcem (ale sie nawrocilem :D ). I na przyszlosc sie zapytam, jezdziliscie w ogole swoimi lalami? A jak tak to jak radziliscie sobie? :D Pytam i z ciekawosci i dla rady na przyszlosc.

I na przyszlosc sie zapytam, jezdziliscie w ogole swoimi lalami? A jak tak to jak radziliscie sobie? Pytam i z ciekawosci i dla rady na przyszlosc.

Zima jest za***iaszcza do latania tylnym napędem , ale trzeba to robić z głową i jak coś to świrować na jakims placu :)

[video=youtube;_3C7_DVzXdE]http://www.youtube.com/watch?v=_3C7_DVzXdE

najlepszą beemką jaką śmigałem w zimie była e36 qp, najsłabsza ale idealnie wyważona - pięknie latała bokami...

ogólnie w zimie jest fajnie - ale wszystko z głową ;)

Wole zeby krotka byla zima, ale wracajac do zderzakow i obnizonych aut to ciezko wsrod zasp sie poruszac po miastach..

Ja tam zimy bez dużego śniegu i mroziku to nie chce, a o zderzak to sie boję- może kupie sobie winter auto (czyt, skrzata) jak to robi się na zachodzie- pożyjemy zobaczymy

mi sie zima super jezdzi :) kontroli trakcji nie mam dlatego jak napada sniegu to nie jede wiecej jak 30km/h. ale zabawa z tylnim napedem w zimie to jedno z moich ulubionych zajec... lubie tez na asfalcie (szczegolnie mokrym) ale szkoda mi troche opon. co do zderzakow to ludzie z okolichnych wiosek juz mi dziekowali za odsniezanie az skonczylo sie to polamamym laminatem- i dobrze. teraz jast Mka i mysle ze jej nie nie bedzie :D