Kosa Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 j.w. taka długa rurka na żarówkę, nr 7 na rysunku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja mam, ale jak dla mnie to jest przyłącze postojówki. I to nie jest rurka a na fotce jest soczewkowy reflektor - szeroka lampa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 lampy sa od szerokiej, ale jednk nie ma rurki tylko krotka wiązke, teraz przydały by mi się 4 kostki z wiązki autado (po 2 do długich i 2 mijania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 trochę się pogubiłem......... To potrzebujesz? od pozycyjnych - dwa kable w koszulce (mini wiązka ). Z jednej strony zakończone gniazdem na żarówkę W5W, z uchwytem do zamykania w lampie, a z drugiej strony gniazdo podłączeniowe do instalacji auta - lewy dolny róg zdjęcia. Czy też może kostki z instalacji auta (odcięte) do podłączenia w lamp? DSCN5702.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 najlepsze bylyby kostki odciete, ale jakos sobie poradzilem przy pomocy trytytek i tasmy dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi