imilo Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Panowie tego jeszcze nie było jechałem dzisiaj na Wrocław i po 12 km zablokowały mi się wycieraczki na środku szyby i amen nie ma szans na ich włączenie nie działają na żadnym biegu musiałem je cofnąć ręcznie i tu pytanie do was czy miał ktoś z was taki przypadek lub gdzie szukać przyczyny teraz deszczowa pogoda i bez wycieraczek ani rusz pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Bezpiecznik, lub silniczek wycieraczek. Elektryk go sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 imilo, jedyne co mi przychodzi do głowy,to zablokowany silniczek,ciekawa awaria,napisz jak to rozgryziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ja osobiście też obstawiam silniczek bo w sumie jedna wycieraczka lata luźno jak by się urwała a druga znów jak by zablokowana a bezpiecznik ok bo pierwsze co sprawdziłem najlepsze jest to że jak próbuje włączyć to widać ze wycieraczki próbują się włączyć. Będę musiał zadzwonić do Krzyśka z Brzegu i oddać mu auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 to,może urwała się prowadnica jednej i blokuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 miałem w innej marce taką awarię i zatarła się mi tulejka ślizgowa w jednym z ramion, naprawa niemożliwa, tylko wymiana na nową... nie wiem jak w BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Znam już przyczynę problemu z moimi wycieraczkami otóż wyrobił się ten trzpień który napędza prowadnice i silniczek pracował a prowadnica sobie leżała na dole a trzpień pracował na dole wrzuciłem zdjęcia awarii Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) byłem blisko:D Edytowane 18 Września 2010 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 mialem taki sam przypadek w swoje e 39 wycieraczki stanely mi podczas jazdy na autoanie w czasie deszczu caly mechanizm sie zatarl :// dobrze ze w podlizu jest szrot to odrazu wymienili i bylo git : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 w moim touringu miałem problem ,ale z tyłu,podjechałem do elektryka i diagnoza:wymienić silniczek dobrze,że "fachowiec"nie miał takiego,bo bym wziął na miejscu,postanowiłem sam rozebrać mechanizm ten w szybie,i okazało się ,że na tulejce nazbierało się syfu,po wyczyszczeniu i nasmarowaniu śmiga aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja przed chwila właśnie naprawiłem swój mechanizm kupiłem w Kojęcinie drugą prowadnice i nie dawno skończyłem ją montować i wszystko działa jak należyhappy_bmw temat uważam za zakonczony<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi