BULI!!! Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 mam E36 z orginalnym sprzetem audio i chciałbym podłaczyc orginalna zmieniarke CD ale niewiem w którym miejscu jest montowana fabrycznie?? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 hmm przewaznie to montuja ja w bagazniku... bo nigdzie indziej za bardzo ci sie nie zmiesci.. a jezeli kabel do zmieniarki masz 5 m to wybierz sobie miejsce w bagazniku tam gdzie ci lepiej pasi...seryjnie montowali pod tylnia połka po lewej stronie..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 mam E36 z orginalnym sprzetem audio i chciałbym podłaczyc orginalna zmieniarke CD ale niewiem w którym miejscu jest montowana fabrycznie?? :oops: Prosze fotki, oryginalnie montowana zmieniarka to prawa strona bagaznika, tuz nad osprzetem. AUKCJA 1 SPRZECIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ja mam schowek w bagazniku po prawej stronie i tam trzymam zmieniarke.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejcuśM3 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zmieniara montowana jest fabrycznie w prawej części bagażnika na specjalnej podstawie! Piękna sprawa, sam posiadam BejcuśM3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dokładnie zmieniarka jest pod tylna pólka po lewej stronie, a przewód do niej prowadzony jest środkowym tunelem <bmw_1> u mnie niestety został tylko kabel poprzedni właściciel zabrał zmieniarkę :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 dokladnie ja w tym miejscu sobie ostatnio zamontowalem wzmacniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi