Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Cos Na Dlugie Nude Wieczory :)

edu2301

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczyna sie jesnien czas smetow i nowod Ale nie dlamnie Czas Wziasc sie Za Siebie I swa Sylwetke Faktem Jest Ze do wczoraj nie dotykalem sztagi 9 mies Ale przyszedl czas przelamania lodow ::) Pewnie duzo z was jeszce uprawia ten sport albo uprawialo wiec wiecie co dobre :) Oto Moj Maly nalog :)

20100913014.jpg

Uploaded with ImageShack.us

20100913017.jpg

szczerze powiedziawszy jak nie ćwiczyłeś 9 m-c to nie ma sensu pakować w siebie supli. ja bym min 3 miechy odczekał rozkręcisz się i reszta dopiero zrobi robotę.

spokojnie narazie zakupilem i czekam ok 3 tyg az organizm wejdzie w swoj tryb i zasyce owe suple :) Ja Na silke smigam juz ok 5 lat

ja jakos nie moge sie przekonac do takich odzywek... kiedys tez cwiczylem ale nic nie bralem... po dluzszej przerwie znowu mam zamiar wziac sie za siebie ale jedyne co przy tym chce wciagac to naturalne bialko :) poprostu nie mam zaufania ani przekonamia do wszelkiego rodzaju supli

ja zawsze robie tak......białko pow 80%+xpand+izotonik+dobry spalacz+witaminy i takie tam różne:D w zeszłym roku ok lutego 96kg;p ale sezon siatkarski i znowu trzeba zbijać do ok 80:/:/ a ze do darmowej siłowni mam 50m wiec to jest po prostu silniejsze ode mnie:D:D:D:D

Słyszałem ze bardzo dobra metada na przytycie jest posiadanie przy łózku słoika z miodem - mianowicie: budzimy się, ledwo oczy otworzymy i łykamy łyzke stołową miodu by organizm nie zaczynał czerpac energii z zapasów tłuszczów, potem normalne sniadanko. Podobno zdaje egznamin.

jak trenowałem to dość krótko udało mi się do zawodów utrzymywać dietę i bez wspomagaczy dawałem radę:)90kg praktycznie żywych mięśni,przy czym przy tej wadze byłem za wolny,wiec było zbijanie do 75kg:)

dziś mam misiowe 86kg i jem co chcę i jestem szczęśliwszy:)

ja w ciagu 3lat dobrego tyrania z wagi 60 kg wskoczylem do 110kg ale to juz bylo konkretnie zarcie suple 5 razy w tyg na silke po 2 h duzo snu i wszystko szlo w dobra strone :) suple to nie wszystko dieta sen trening to podstawa o czywiscie chec motywacja :) Male foto Waga ok 100kg tak Bez Rewelacji bo przy wzroscie 189cm to takiej wagi sie nie widzi .system diety na przybranie masy :)41db2d984c.jpg

Edytowane przez edu2301

Willi, nie cwicz wyskoku, chyba ze masz kolana ze stali. Jak ja mialem 15 lat to mialem napal na streetballing, no i z kumplem wyskok cwiczylem i po jakims pol roku martwicy kosci dostalem, od przeciazen, ale na szczescie sie wykaraskalem...

Ale Edu żeś się tu "strolił" :D:D dobre dobre. Tez trzeba coś zacząć robić ze sobą by być - jak to mój kolega kiedyś powiedział - "Na wakacje bede gotowy, spoko", tego tekstu nigdy nie zapomnę.:D