Karolcia Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Nie ma za co myślę, że Zuzia się nie obraziła, Krzysiu też przystojny;) i wbrew pozorom w jej wieku:mrgreen: Wszystkie dzieciaczki są z jednego rącznika. Wozu tak na pierwszy rzut oka to naprawdę do Ciebie podobnahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 No to Krzyś bedzie miał dwie kobietki do podrywania Ale nie zapominajmy o Szymonku Ps- Wozu piwko wypije jak juz bede mogła, choc to nie najblizsza przyszłosc ale poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Nie zapominamy, Szymciu , Zuzia, Krzysiu i Marysia niezła czwóreczka nam rośnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 nie wiem jaka zima była w tym roku we Wrocławiu ale to już trzeci minibimmer na forum w ostatnim czasie, oj ładnie musiało pizgać gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 2 dni mnie nie bylo a tu takie wiesci Gratulacje, zdrowia szczescia, ale przede wszystkim zdrowia I az chce sie rzec kto nastepny :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 nowa kadra rośnie...dobrze,że pary póki co się rodza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Gratulacje Woz, widzę że już niedługo jak wszyscy dojdą do siebie to nasze spoty będą typowymi spotami TATOWOZÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A z nudow zrzucilem sobie z telefonu i pomyslalem ze wrzuce w temat Panie i Panowie. Zazartowalem i powiedzialem corce ze zaloze sobie pietnastki na lato i sie troche zasmiala. Nawet 4 miesieczne dziecko mi nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Słodziak Ale powiedz mi czym Ty ja karmisz? Dosypujesz jej do mleka jakieś koksy, że jest taka duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie, po prostu grubo ubieramy do zdjec i filmow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 gratulacje dziecku zdrowia a szczesliwym rodzicom wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 kurde ma tylko cztery mniechy jaka wielka moja wczoraj skonczyła mniasiac(pierworodna) i nie wierze ze za trzy bedzie sie tak smniała i taka dóza bedzie narazie sie czasem usmniechnie ale wiekszosc czasu i tak przesypia gratulacje wozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 kurde ma tylko cztery mniechy jaka wielka moja wczoraj skonczyła mniasiac(pierworodna) i nie wierze ze za trzy bedzie sie tak smniała i taka dóza bedzie narazie sie czasem usmniechnie ale wiekszosc czasu i tak przesypiagratulacje wozu 3 miechy temu nasza byla dokladnie taka jaka twoja jest dzisiaj czas strasznie szybko zapiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 no fakt jeszcze wczoraj na porodówce a dzis juz mniecha ma i dwa kilo wiecej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 cudna jest ta Twoja Marysia dużo zdrówka dla niej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Fakt, całkiem ładna, dobra partia dla Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 i ja rowniez GRATULUJE!! i zycze zdrowka!! ps. podobna do Ciebie jak 2 krople wody!!!! (gdzie moje piwo?? hehehe pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Hehe, Freex, ok, piwo napewno masz. Ten tekst juz wydrukowany i powieszony w ramce w glownym pokoju w domu Dzieki wszystkim za mile slowa Aha, i Forest, z Krzysiem nie ma sprawy, zgodni jestesmy ze beda jezdzili do konca zycia beemkami, jedynie trzeba ustalic ktorym modelem. No bo wiesz, ja srebrna cupeje m52b28 dla Marysi juz szykuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale szybko temat znalazłem, ehh. Gratuluję trochę późno, ale szczerze. Śliczna córeczka. Czy będzie chciała E30 jeździć? Hmm... Może po torze Za 17 latek to myślę, że będzie mówić: o takim czymś tato kiedyś jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Co Ty, jak wziela troche genow po Tacie to okaze sie ze e30 bedzie samochodem za nowym. Przeciez wiadomo ze ja w deklu mam ze tym starsza fura tym lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi