BULI!!! Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam wszystkich?? chciał bym dowiedziec sie ile ma dokładnie koni 2.5 24v z vanosem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 dokladnie 2,5 vanos to ma 192 km 245nm a wersja 2.8 vanos miala 193km 280nm ale to sa suche dane katalogowe... polecam pojechac i sprawdzic na hamowni...pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 dokładnie, tyle miał jak wyjeżdzał z salonu, pewnie pare koników uciekło w las, warto sprawdzić pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 jak chcesz mieć więcej koników to zmień filtr powiertrza na stożkowy:) nieźle "gada" i ma "mały" przyrost mocy ...poprostu dzika bestyjka! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi