Lijo Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 nie takich szukasz wlasnie?http://www.bmw-syndykat.pl/viewtopic.php?p=162625&sid=0de89b5064764d2c99e84145661aaf88#162625 Już do mnie jadą!!! P.S. Znalazłem je na beemka-klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Lijo! daj znac czy kupujesz! Nie chce wlazic w parade wiec jesli jestes zdecydowany to coz - spoznilem sie , ale jezeli nie bedziesz bral to daj mi znac!!!! BK racingi na 17 do e30 to miodzio... Edytowane 17 Listopada 2010 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Lijo! daj znac czy kupujesz! Nie chce wlazic w parade wiec jesli jestes zdecydowany to coz - spoznilem sie , ale jezeli nie bedziesz bral to daj mi znac!!!! BK racingi na 17 do e30 to miodzio... Biorę biorę!! Przynajmniej tak się z kolegą Chmiel umowiłem ( .....jednak stara miłość nie rdzewieje bo od początku jak robiłem SWAP te felgi miły być na aucie. Potem wyszło "to", potem "tamto" i tak czas leciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 super cena IMO. gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jakieś ogólne podniecenie jest wyczuwalne na forum co się dzieję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Idą Święta Ja sobie kupiłem 17" pod choinkę. A Ty co "jej" kupisz? hehehe @mat - dokładnie!! (p.s. wpadnij na Najta 21.11 bo jest dla Ciebie nagroda za MT2 do T ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 mam kilka tajnych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja znam 2, oba kładą na kolana 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Kurcze, wczoraj wieczorem jechalem przez grunwaldzki i rzucila mi sie w oczy jedna e36 coupe wlasnie na takich kolach 18-tkach. Naprawde fajnie wygladalo, mimo tego, ze wogole takiej felgi nie bralem pod uwage bo jak to - taka ni jaka, ani hard core'owa, ani zaden bbs czy inne tam. I jak juz wlazlam na allegro i zobaczylem ze to felgi sa od opla to wogole mnie wysypka zlapala (nie no Pola, to oczywiscie nie dotyczy Corsy.. ;p ). Ale jestem ciekaw, jak wam sie widzi taka 17 na e30? Pamietam jak brodeer mial swoja e36 cupe na niepozornch kolkach 18 calowych od e90 to wygladalo miazdzaco. A mysle ze taka 17 z oponami 225 moglaby wygladac ciekawie na e30. Jak wams ie widzi cos takiego?.. http://moto.allegro.pl/opel-vw-17-4x100-i1317960108.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 lijo a nie mówiłem ?: http://www.maxbimmer.pl/threads/12215-Felgi-ALPINA-16-4x100-7J-ET28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 woz kupuj moje Brock B2 to taki sam wzor - ale 16 cali (dam ci maly rabat i zapomniesz o rozmiarze) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Hej Tazunio. Ja na razie sobe szperam i glowkuje, ale bede raczej celowal na 17.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 kurcze zastanawiam sie co by w mojej e34 felg nie zmienić żeby uzyskać taki efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 lijo a nie mówiłem ?:http://www.maxbimmer.pl/threads/12215-Felgi-ALPINA-16-4x100-7J-ET28 No mówiłeś, mówiłeś Ale tak to nieraz bywa, że należy dojrzeć do pewnych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 kurcze zastanawiam sie co by w mojej e34 felg nie zmienić żeby uzyskać taki efekt: chyba miales na mysli swoja e30 Cos wszyscy na forum szaleja z felami do e30 ostatnio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) dobrze napisalem, jak znajde cos do E34 to RC przeniosa sie na E30 po nawiercie albo po zmianie zawieszenia tylko jak wsadze ten gwint to nie bedzie opcji na 17" Edytowane 18 Listopada 2010 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 nasze zony zmieniaja buty kilka razy w sezonie... nam wystarczy jeden komplet felg na sezon Kosa , zgapiasz RC to moje mazenie :-P ...a dlaczego nie bedzie opcja na 17cali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 pytalem sie o nawiert, odp : "nie da sie, aby bylo bezpiecznie" wiec tylko zmiana zawiechy wiec na razie zajme sie czyms innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) aha, tez sie ich o to pytalem troche lypa... konwersja na 5x120 to nie tania sprawa, i do tego trzeba mniec juz kola z takim rozstawem minimum 17cali + gwint od e36 wydaje misie, ze piasta od e36 jest podona do e30, tylko ma inny rozstaw srub, moze zmienic piaste i nawiercic nowe otwory w tarczy + zaspawac stare ? edit. jednak troche inna Edytowane 18 Listopada 2010 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Hmmm, wygladaloby...grzecznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 http://allegro.pl/item1326124510.html#gallery :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 słyszałem, że ASA miękkie jak kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja też bym się w to nie pchał. Opinia Słowika i Maksssa mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Pocisnalem linka bardziej na zasadzie z ciekawosci, bo znalezc dobra felge z rozstawem 4x100 w 17 calach to sztuka, a w 18 to juz wogole.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 piękne szybki ;p;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi