Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Lijo! daj znac czy kupujesz! Nie chce wlazic w parade wiec jesli jestes zdecydowany to coz - spoznilem sie :P, ale jezeli nie bedziesz bral to daj mi znac!!!! BK racingi na 17 do e30 to miodzio...

Edytowane przez woz

Lijo! daj znac czy kupujesz! Nie chce wlazic w parade wiec jesli jestes zdecydowany to coz - spoznilem sie :P, ale jezeli nie bedziesz bral to daj mi znac!!!! BK racingi na 17 do e30 to miodzio...

Biorę biorę!! Przynajmniej tak się z kolegą Chmiel umowiłem :) (

.....jednak stara miłość nie rdzewieje bo od początku jak robiłem SWAP te felgi miły być na aucie. Potem wyszło "to", potem "tamto" i tak czas leciał :)

Kurcze, wczoraj wieczorem jechalem przez grunwaldzki i rzucila mi sie w oczy jedna e36 coupe wlasnie na takich kolach 18-tkach. Naprawde fajnie wygladalo, mimo tego, ze wogole takiej felgi nie bralem pod uwage bo jak to - taka ni jaka, ani hard core'owa, ani zaden bbs czy inne tam. I jak juz wlazlam na allegro i zobaczylem ze to felgi sa od opla to wogole mnie wysypka zlapala (nie no Pola, to oczywiscie nie dotyczy Corsy.. ;p ). Ale jestem ciekaw, jak wam sie widzi taka 17 na e30? Pamietam jak brodeer mial swoja e36 cupe na niepozornch kolkach 18 calowych od e90 to wygladalo miazdzaco. A mysle ze taka 17 z oponami 225 moglaby wygladac ciekawie na e30. Jak wams ie widzi cos takiego?..

http://moto.allegro.pl/opel-vw-17-4x100-i1317960108.html#gallery

nasze zony zmieniaja buty kilka razy w sezonie... nam wystarczy jeden komplet felg na sezon :)

Kosa , zgapiasz RC to moje mazenie :-P

...a dlaczego nie bedzie opcja na 17cali???

aha, tez sie ich o to pytalem troche lypa...

konwersja na 5x120 to nie tania sprawa, i do tego trzeba mniec juz kola z takim rozstawem minimum 17cali + gwint od e36

wydaje misie, ze piasta od e36 jest podona do e30, tylko ma inny rozstaw srub, moze zmienic piaste i nawiercic nowe otwory w tarczy + zaspawac stare ?

edit.

1313644647

1311895355

jednak troche inna

Edytowane przez tazunio