woz Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Tylko ze na bmw standardowe kola byly 175/70 r 14, a na golfie 175/70 r 13. Czyli 17 na golfie wygladalyby jak 18 na e30tce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Pawelo, a gdzie sa zdjecia samochodow u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 To drugie zdecydowanie bardziej w klimacie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Niezle,skad bierzecie takie obrazki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1244043764#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Widzialem juz, przyznaje, e30 na keskinach nawet fajnie wyglada Coz, na razie e30 powoli sie przygotowuje do warsztatu gdzie beda przymierzali sie do m52b28. Na felgi jeszcze znajdzie sie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1244043764#gallery widze ze one wygladaja pieknie na kazdej 3er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 ja jeszcze nie widziałem Keskin KT1 w 17 na 4x100, ale w sumie malo w zyciu widzialem, moze po prostu kosztuja majatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 niecale 2000zl za keskiny 17 to nie az tak drogo. Ale gdyby one byly takie jak np na fotce (tam z mega rantem) tej e30 z allegro, to podejrzewam ze kosztowalyby sporo wiecej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ale gdyby one byly takie jak np na fotce (tam z mega rantem) tej e30 z allegro, to podejrzewam ze kosztowalyby sporo wiecej.. niestety ale takich keskinow nigdy i nigdzie nie dostaniesz chyba ze bedziesz rozcinac i dospawywac rant :D bo to na zdjeciach to jest 3 czesciowa OZ Futura 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Woz!! Ja bym kupił od Ciebie te felgi co masz na E30. Jeśli się zdecydujesz na zmianę to zamawiam te felgi, jeśli można A myślałeś o feldze BK RACING BK171 (ALPINA) ? Edytowane 28 Września 2010 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Znalazlem cos takiego na allegro: http://moto.allegro.pl/oryginalne-cr-7-8-5x17-9-5x17-4x100-vw-opel-bmw-i1299674401.html jest to doslownei to samo co ja mam u siebie, tylko w 17 calowce i z polerowanym wiekszym rantem, co moim zdaniem naprawde ladnie sie prezentuje na e30. Teraz pytanie, czy moze mi podpowiedziec ktos kto ma lub mial 17' na e30tce? Ja kiedys mialem 15 w tej budzie, ET bylo cos w okolicach 11,12 (juz nie pamietam dokladnie) i wygladalo fajnie. Tutaj jest ET30. Czy to nie za gleboko? czy przy takiej feldze (17 cali i opona 215 przod 225 tyl) to jest w sam raz? Nie ukrywam, ze te felgi mi wpadly w oko... Tazunio, ty masz chyba 17 u siebie jesli sie nie myle? Jakie tam masz ET? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 ja miałem e30 17cali tylko dystanse miałem i wszystko grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Nie chce dystansow. Teraz sie jedynie zastanawiam czy 225 na 9,5 calowej oponie to nie troche malo, bo nie wiem czy wiecej niz 225 mi wejdzie do e30tki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Moze cos to pomoze, kolega mial na swoim Corrado dokladnie te felgi a opony byly 215/40 przod i 245/35 tyl ZR17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 ja u siebie mam 16, a ET do końca nie pamiętam a nie chcę kłamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 a nie chcę kłamać... ...ale sumienny z Ciebie chlop no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 bo mogłem strzelać :-P potem ty byś kupił i musiałbyś śmigać bez mcphersona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 A po cholere mi Elle Mcpherson. Najwazniejsze by ladnie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 U mnie jak sprawdzałem na przedniej osi to felga 7 cali i ET30 była ok. 2-3 mm od McPerson'a (51mm - gruba laga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak Wam się widza te felgi na trumniaku E30? http://allegro.pl/16-4x100-brock-b1-super-stan-i1303986837.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 calkiem nice. A nie zastanawiales sie nad takimi? http://www.maxbimmer.pl/threads/12286-Felgi-Azev-16-9J-ET15-4x100-voll-poliert chodzi mi o ten drugi komplet borbetow. Ladne sa i na e30 milo by wygladaly.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 mi bardziej sie widza te borbety lepiej beda wygladac... brock b1 moze i tak ale nie do e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Azev'y ogladałem i byłem zainteresowany. Nawet pogadałem z kolegą Bawarjan ale niestety ET15 do mnie nie nada przy tej szerokości felgi...... Borbety T mi sie nie podobają No własnie moje postrzeganie E30 jest chyba zaburzone hehehe ale po prostu nie. Jak nie urok to sraczka.... Chyb kupie stalówki i założę kołpaki od Poloneza OK. Ale tak serio to Brock z aukcji raczej obciachu nie robi? Popatrzcie teraz na moj avatar....felgi....No i na spotach też widzieliscie że brakuje Feli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 brocki duzo lepiej beda wygladaly niz te co masz teraz. a jesli chodzi o borbety to jak ci nie pasuja to nie. pamietaj ze auto robisz dla siebie i to tobie ma sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi