Pershing Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Co myslicie o tej eMce , stoi pod stando za 12 tys , 89 rok, 195 tys przebiegu dość bogato wyposażona , silnik 3600 315KM. BMW M5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigdada Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Jest to auto mojego kolegi więc jeśli ktoś jest zainteresowany to moge dowiedzieć sie co i jak. Możliwe że oddał go do Stando na jakis szczególnych warunkach, wtedy ew. moge sie wypytac co z tym autem sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Bigdada , jeśli to możliwe to bardzo bym prosił o garść informacji na temat tego auta , nie wiem co tam jest do zrobienia , nie miałem okazji go dokładnie obejrzeć nawet w środku nie mówie juz o obsłuchaniu czy przejechaniu sie nim , cena wydaje mi sie niepokojąco niska przy czym auto na pierwszy rzut oka wygląda przyzwoicie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi