chiccoo Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jestem w czasie czyszczenia odmy u siebie- siatka "odma" wyczyszczona wygląga jak nowa. Tylko mam problem bo nie wiem co to jest (foto)- w środku jest membrana gumowa. Pudełeczko ma na sobie dwa rodzaje numerów (oznaczeń), ale brak wszędzie informacji w sklepach na temat tej części- numerycznie. Co to jest, do czego służy, wymienia się to, czyści i jak się sprawdza czy jest dobre? Chcę już wszystko zrobić na cacy, ale stoję i szukam informacji na temat tego "pudełeczka"- nic nie znalazłem Help 3.jpg 2.jpg 1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 hahah chicco, chyba ***ne z twojego PODPISU.....ty a powiedz co to za E39 stoi pod twoja chata non stop ?? juz myslalem, ze biala dame pogoniles... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 1) Nie ten dział 2) Ten kawałek plastiku z tą membraną w środku to własnie jest odma i tego raczej nie da się zregenerować to się poprostu wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 hahah chicco, chyba ***ne z twojego PODPISU.....ty a powiedz co to za E39 stoi pod twoja chata non stop ?? juz myslalem, ze biala dame pogoniles... E39 znajomego -gatto, i chyba ją goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 1) Nie ten dział 2) Ten kawałek plastiku z tą membraną w środku to własnie jest odma i tego raczej nie da się zregenerować to się poprostu wymienia 1) Jest to dział sam naprawiam, a ja to własnie to robię i pytam się o wiedzę klubowiczów jednocześnie dając komuś może w przyszłości rade co to jest i do czego. 2) odma podobno jest z filtra/ siatki w M51, chce kupic takie pudełeczko ale nie ma nigdzie- a najlepsze że po numerech BMW taka cześć nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 1) Jest to dział sam naprawiam, a ja to własnie to robię i pytam się o wiedzę klubowiczów jednocześnie dając komuś może w przyszłości rade co to jest i do czego. To przeczytaj sam jeszcze raz do czego służy ten dział http://www.maxbimmer.pl/threads/1212-!!!-WA%C5%BBNE-PRZECZYTAJ-ZANIM-NAPISZESZ-!!! W tym dziale zamieszczamy nasze osiagniecia w naprawach BMW. Opisy, zdjecia, słowem krok po kroku co zrobilismy że się udało. Ma to pomóc innym którzy mieliby podobne problemy. !!!! UWAGA - PRZED DODANIEM TEMATU PROSIMY O KONTAKT NA PW Z MODERATOREM ALBO SERWISANTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Skulam ogon i piszę przepraszam- proszę przenieść to w "dobry" dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Skulam ogon i piszę przepraszam- proszę przenieść to w "dobry" dział Chiccoo nie ma problemu , poprostu temat fajny tylko moim zdaniem będzie się tutaj nadawał jak już rozwiążesz problem , wtedy opis + fotki i niech służy innym forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi