macko1000 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam mam pytanie do kogoś kto posiadałby taką wiedzę lub robił to wcześniej i powiedział mi czy uda się jakoś spasować elektryczne szyby z kombi do coupe? Powiem tyle że mogę mieć cały komplet mechanizmy, silniczki przełączniki, kabelki, wsio. Pozdrawiam i proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 w kombi sa chyba dluzsze drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 kombi i sedan maja krótsze drzwi Coupe ma dłuższe. Niestety mechanizmy tez są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 walo mi sie znaczy sie odwrotnie mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 dołanczam się do pytania moge mieć elektryke z sedana a ja mam coupe czy dare to jakoś zpasować, poprzekładać, poprzerabiać ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 wiązka pewnie jest taka sama ale mechanizmy już nie P.S. Pisze się "dołączam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) a da rade jakoś pokombinować z tym przerabiał ktoś kiedyś takie luxusy ? nie takie słowa sie przekręca;P ale najważniejsze że wiedziałeś co mi po języku chodzi Edytowane 11 Września 2010 przez patryk konin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Temat podobny widziałem wielokrotnie na kilku forach, ale w żadnym z nich nikt się tego nie pojął bo po prostu mechanizmy nie pasują. Także możesz próbować ale nie sądzę żeby Ci się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi