sztryms Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) jak w temacie Edytowane 6 Września 2010 przez sztryms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 silniki wchodzi w tryb awaryjany, co mówi komp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Nie znam nikogo z Wrocławia ale mogę Ci polecic Krzyśka Majewskiego z Brzegu, jest o nim mowa w dziale polecane warsztaty, kilka osób z forum u niego było i każdy był zadowolony, ja nie znam lepszego fachowca od BMW. Jako forumowicz Maxbimmera masz pierwszą diagnostykę silnika za free. Najważniejsze jest u niego to, że nie kasuje Cię za rzeczy które wymienił i nie przyniosły efektu a dopiero gdy usunie usterkę. http://majewskiserwis.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Jak będziesz do niego dzwonił powiedz, że jesteś z Maxbimmera i powołaj sie na Foresta. Jestem pewien, że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztryms Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 nie ma problemu;] będe się powoływał. Ja robiłem w świdnicy turbo i... brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Polecam Legnicka 52A za deutsche bankiem (przy magnolii). Nie da się nie zauważyć bo same Beemki stoją Ja tam serwisuje auto od 4 lat i zawsze wyjeżdżam zadowolony. Specjalizują się w BMW tel. 71 350 07 06 (powołaj się na Grześka od E30 Touring - tego obok na fotce:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi