Wandrew Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam wyskakują mi błędy błąd w komputerze 44e2 Generator i 4447 Data - co to takiego? co trzeba wymienić jeszcze jedna sprawa wymieniłem jakiś czas temu klocki tarcze - po czym kierunkowskazy mi nie odskakują - na komputerze widać że koła mam skręcone o pełny obrot gdy są prosto - jak można to zmienić czy coś rozbierać czy podpięcie u fachowca do komputera wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ja mialem cos podobnego, "Active Steering Fault". Moi mechanicy poszperali w menu komfort, pousuwali bledy i na razie powtorki nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandrew Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mi właśnie grzebali powykasowywali ale nonstop sie pojawiają nowe te same błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 To chyba czeka Cie serwis... Kurde komputer w E60 jest naprawde kaprysny, czasami idzie I Drivem usunac, ja na szczescie jak dotad za kazdym razem tym sposobem sobie radzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi