Piotr Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) i jak user: MICNIC ma sie do tego punktu: 2. W imprezie mogą brać udział wyłącznie osoby które już z nami bawiły się różnego rodzaju spotach, najtach itp. a ich zachowanie nie budziło żadnych zastrzeżeń ?????? Edytowane 8 Października 2010 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Pamiętam go-Był na najcie pod magnolią z rodzinką i według mnie jego zachowanie nie budziło zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Był na ostatnim Najcie w Magnolii z żoną i synkiem i z tego co wiem na jednym z wcześniejszych również.. Do jego zachowania nie ma żadnych zastrzeżeń. Jak dla mnie nie ma problemu by jechał z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 to otwieramy listę i czekamy do 15.10 żeby zamknąć ? poza tym na PW załatwia się taki wyjazd ? dla mnie to trochę komedią zalatuje ale przychylę się do większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jak dla mnie to tez bezsens , (nic nie mam do Micnic bo sam z nim gadałem pod Magnolią ) tylko chodzi o to że liste juz zamknelismy ..... a na chwile obecną wygląda na to że wystarczy rozbić namiot pod ośrodkiem w karpaczu i jest wejscie na imprezę , swoją drogą nie wiem jak chcecie się pomieścic na tej salce w tyle osób w sobote ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Na chwile obecną jest 28 osób - nie wiem może szwedzki stół zrobimy bo na siedząco to nie ma opcji zeby się tam zmieścić I nie żebym się czepiał ale w pierwszym poście był taki zapis : Liczba miejsc jak i termin wpłaty OGRANICZONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dobra to czyli LISTA OTWARTA kto chce i sobie zarezerwuje pokój , kemping , namiot ten może jechać , mi to już dynda i powiewa :drunk: skoro olewamy zasady ustalone na samym początku to w całości i sprawiedliwie dla wszystkich UPDATE : korytarze są dość duże wiec jak coś to można też w śpiworze na podłodze , eh będzie studencka impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) 1. Pola & Mordulec - kurczak 2. Madziulka&Krzysiek - sałatka 3. Piotr + somebody 4. Kosy x3 - kurczak 5. Paweł Karolcia i Zuzia - kotleciki 6. Forest Młoda Krzyś (sobota) 7. 5oul & Monika 8. Dziki & Magda (sobota) 9. mati & Daria (sobota) 10.mariusz13 11.wilkov+ ? 12.Sliwa & Marta 13. Kevin x 2 (sobota) 14.micnic&monika (sobota) micnic kasy nie wpłacaj, tylko rozliczysz się indywidualnie bo na siebie pokój brałeś Edytowane 8 Października 2010 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ludzie nie róbcie scen. Zasady były jasno przedstawione, dlatego należy ich przestrzegać. Wyjątek i tak zrobiliśmy przy Kevinie. Informacja była na tyle wcześniej podana, że ten kto chciał mógł sobie zorganizowac czas i dopisać się do listy. Pensjonat nie jest z gumy, sala, gdzie mamy zamiar świętować również dlatego piszę jasno i wyraźnie - ZAMYKAMY LISTĘ. Lista osób 1. Pola & Mordulec = 160 zł 2. Madziulka&Krzysiek = 160 zł 3. Piotr + somebody =160 zł 4. Kosy x3 5. Paweł Karolcia i Zuzia =160zł 6. Forest Młoda Krzyś (dojedziemy w sobotę rano) =80zł 7. 5oul =80zł 8. Dziki & Magda (dojedziemy w sobotę rano)=80zł 9. mati & Daria (dojedziemy w sobote rano) = 80 zł 10.mariusz13=80zł 11.wilkov-wpłata na dniach = 80zł 12.Sliwa & Marta 13. Kevin x 2 = 60 zł THE END. Owszem nie możemy zabronić Wam rezerwowania pokoju w pensjonacie, ale nie spodziewajcie się ciepłego przyjęcia podczas imprezki. Rozumiem, że nie każdy mógł wcześniej wiedziec, czy weekend 15-17.10 będzie miał wolny, ale cóż poradzić. My też nie możemy czekac w nieskonczość. Każdy wyjazd uczy nas czegoś nowego, może w końcu wyciągniemy wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Korekta: Nie było przy mnie wyjątku ponieważ przelew zrobiłem 28go, a 29go na liście byłem z pozycją wpłacono. Termin był do 30tego Zmieściłem się idealnie chociaż od początku wiedziałem, że będę. Dziękuję i przepraszam za sprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 w takim razie życzę wam miłej zabawy i przepraszam za zaistniałe zamieszanie może za rok mi się uda zdążyć na czas dopisać się do listy jeszcze i to jest prawda skoro są zasady to się ich trzymajmy mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Jako, że dużo będzie sałatek to ja wspomogę Kasię 1. Młoda - sałatka 2. Kasia - kurczak (na ciepło coś się przyda). 3. Pola- kurczak i koreczki. 4. Kasia mnie wyreczyła z kurczakami to zrobie sałatke 5. Karolina- mielone kotleciki tak na przegryzkę, mogą być na ciepło lub zimno. Jako, że uzbierało się sporo osób powyższa lista dotyczaca przygotowania posiłów na sobotnią impreze jest nieaktualna tzn. każdy troszczy sie o swoje podniebienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 U lala to jednak odwiedzisz kraj krokodyli , aligatorów i kangurów , pozazdrościć takiej wyprawy Pozdrów go od nas :drunk: i mam nadzieje ze w przyszłym roku po powrocie to jakos we dwójke nas nawiedzicie na jakims spocie dzięki Mordulec, pozdrowię a jak tylko będzie możliwość to chętnie wpadniemy na spota bawcie się dobrze w weekend!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 W związku z tym że już jutro wyjazd chciałbym zapytać. Czy lecimy razem czy spotykamy się na miejscu? Jeśli razem to gdzie i o której się ustawiamy? Moja propozycja to 18:30 pod Decatlonem na Bielanach. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja lece z Dz-owa wcześniej gdzies 15-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Pola ma wolne jutro , ja się w sumie powyrabiam ze wszystkim do 15 więc my też sie jakoś podłączymy do Kosy na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A bo Wy od jutra disco macie to milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja też pewnie będę wcześniej coś pozwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 My też gdzies 16-17 chcemy jechac także myśle za na miejscu sie wszyscy spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 My też gdzies 16-17 chcemy jechac także myśle za na miejscu sie wszyscy spotkamy A Krzysiek z Piotrkiem mówili coś innego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 to ja sie dolaczam do dziewczyn i usmaze jajeczniczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 No i gra gitara, to widzimy się na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 to niema wspolnego wylotu o konkretnej godzinie tylko kazdy sam dociera na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A Krzysiek z Piotrkiem mówili coś innego A bo dziewczyny chyba nie jadą z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A bo dziewczyny chyba nie jadą z nami Myślałem że im to przekazałeś :lol: :drunk: A co do wyjazdu to kto chce jechać wcześniej to wyruszamy spod decathlona o 16:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi