PRZEMO Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Dyziu ,jak Sandra zobaczy co ty oglądasz [czasem słuchasz] ,to cię cieńko widzę...:4:kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 a tu coś do patrolowej prędkości :cool: stare ale jare Oooo poelciałeś z tym strasznie koleżko PROPSY !!! Klasyk nigdy sie znudzi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 dobry kawałek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nie zły przekaz przez teledysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 [video=youtube;FaxjUUdGdH8]http://www.youtube.com/watch?v=FaxjUUdGdH8 swietna piosenka, doczekala sie kilku wersji... m.in. cover nagrala Metallica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 polecam kawałek -jest mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 medal of honor muzyka dobra i gierka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 a ja ostanio znalazłem remix starego utworu shakiry nawet ciekawie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 medal of honor muzyka dobra i gierka też Słucham ostatnio dużo soundtracków i polecam ten-Znakomity jak i gra:[video=youtube;UTrjqBUvDQI] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 po 6 rano przez przypadek wpadł mi ten utwór i nie mogłem się powstrzymać podkręcić w samochodzie sprzęt na maksa (wiem wiem wiocha ale chociaż szyby zamknięte:D) przypominają mi się lata młodzieńcze jak to leciałem TRABANTEN 1.1 silnik vw polo wpadamy na ograniczeniu 40km/h a my 110km/h a tu wychodzą misiaczki z lizakiem i HALT w środku ziemniaki porozsypywane zakupy latają po całym aucie i w radiu ,,WIRAŻ'' właśnie ten utworek dosłownie charczy w głośnikach ACH TA MŁODZIEŻ Metallica - Self Control - Live HD - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 po 6 rano przez przypadek wpadł mi ten utwór i nie mogłem się powstrzymać podkręcić w samochodzie sprzęt na maksa (wiem wiem wiocha ale chociaż szyby zamknięte:D)przypominają mi się lata młodzieńcze jak to leciałem TRABANTEN 1.1 silnik vw polo wpadamy na ograniczeniu 40km/h a my 110km/h a tu wychodzą misiaczki z lizakiem i HALT w środku ziemniaki porozsypywane zakupy latają po całym aucie i w radiu ,,WIRAŻ'' właśnie ten utworek dosłownie charczy w głośnikach ACH TA MŁODZIEŻ Metallica - Self Control - Live HD - YouTube W oryginale "Sad but True" z Czarnej Płyty. Ta wersja miażdży...zwłaszcza bass na końcu no i tekst:twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 to ja ,wyskocze teraz z Ryśkiem Dżem - Whisky Moja Żono - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 W oryginale "Sad but True" z Czarnej Płyty a tu wersja Kid Rock'a [video=youtube;1Vq_WDf6NT0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Nullo z Trzeciego Wymiaru pokazal ze ma skillsy ! czekam na plyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Do sasiada :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ostatnio przypomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ostatnio przypomniane Jedyna piosenka z całej płyty, która mi podchodzi [video=youtube;d_9_DnbhQsE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 dla fanów Z.I.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zaczalem ostatnio sluchac troche Hardstyl'u i na taki ciekawy remix trafilem [video=youtube;ZXJA0ZLkcgY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Fler Mit dem BMW Official Music Video - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 zobaczcie ten teledysk -----smutna prawda :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi