Zuza5 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ładnie mu to wyszło [video=youtube;nw74zQg2tyg]http://www.youtube.com/watch?v=nw74zQg2tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 może country? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 To teraz trochę Deprechy: [video=youtube;Nb8gc8_05mQ]http://www.youtube.com/watch?v=Nb8gc8_05mQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 piosenka jest zupełnie ok, za to ja mam deprechę, jak patrze na peszek.jakoś słabo trawie jej wizerunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Marky Mark And The Funky Bunch - Good Vibrations - YouTube CHYBA NAJGLOSNIEJSZY BANG W DOBRYCH 90 ------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A TO TAKI STARY DOBRY KAWALEK Z MICHALCZEWSKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ROZWALA MNIE WSTEP TEGO HITTTAAAAAA ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) [video=youtube;oJrrqMDBvTo]http://www.youtube.com/watch?v=oJrrqMDBvTo Edytowane 12 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 stare ale jare!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 skumajcie to ->bmw_0bmw_0 bmw_0bmw_0na pewnym forum ludzie sobie chwalą... co niektórzy piszą, że całość jest git tylko poszczególne wersy by troche zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 [video=youtube;9nJt9TlYVUY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 stare dobre czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 [video=youtube_share;yELH8qrtE5c] pamietacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 to jeeee to :lol::lol: btw ja tam słucham muzycznego radia ,wieczorami i w nocy leci samo dobro bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ja tam słucham muzycznego radia ,wieczorami i w nocy leci samo dobro DMC w piatki najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Specjalnie dla Wszystkich Dresów:[video=youtube;3xbfFAYTN-g] kuog:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 zdążyło mi się w aucie w nocy wrzucić jakąś stacje radiową i rzeczywiście można posłuchać fajnej muzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) [video=youtube;3xbfFAYTN-g] kuog:drool: masakra hehe, to nie wiocha. to zwykła chamówa :drool:puszczana z ćwierć wieku temu w jakiejś zapyziałej remizie strażackiej:lol::lol::dance: Edytowane 14 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Zuza,ale ten jej okrzyk,jakby ją kto w tyłek szpikulcem dźgał,bezbłędny!kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Zuza,ale ten jej okrzyk,jakby ją kto w tyłek szpikulcem dźgał,bezbłędny!kuog a przestań, heeh dramat kurde jakich mało.kuogBromba, dobrze kojarzę ze to ty masz te zielone buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 tak,ja mam zielone glaniki kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 no to ok, bo nie byłam pewna w 100% bo tylko rekę podałaś, wiec się nie wychylałam :4: Za******e zielone glanki. :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 tylko rekę podałaś bo ja nieśmiała jestem w sumie :oops: Za******e zielone glanki. dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 nie ma za co. a jak bede miała wolna kasę kiedyś w przyszłości, to umówie się z toba abyś mnie zaprowadziła i tez kupię :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 to umówie się z toba nie ma sprawy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi