Gość ChriS. Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 no to masz mojego faworyta, Peerzet (nie mylic z Pezetem ), polskie podziemie, najbardziej nie doceniany raper w PL https://www.youtube.com/watch?v=u-R2FlUbF90&list=FLPWM7rFPsTgr7p-hFQeo5Sg&index=45&feature=plpp_video No dobry jest. W tych czasach trzeba miec jednak kogos kto Cie nie wiem.. Wypromuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 nie trzeba miec, po prostu ludzie wola sluchac jakis ******l o policji niz rapu z przekazem edit. dorzucam jeszcze kawalek PeeRZeTa sprzed 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Oni nie powinni prowadzić żadnych samochodów a w szczególności BMW Oni to znaczy kto? Widzę Boruta,że jestem u Ciebie na cenzurowanym:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Oni to znaczy kto?Widzę Boruta,że jestem u Ciebie na cenzurowanym:cry: Edka - a może by tak Illusion?ILLUSION "NÓŻ" - VIDEO: YACH PASZKIEWICZ 1994 - YouTube :4: Nuta na dziś: [video=youtube;YcOn45afzK4] Jako rozgrzewka przed sobotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nobody, ty szatanie :evil: trochę Vivaldiego i Beethovena: [video=youtube;YzOF9w8kG-c] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nobody, ty szatanie :evil:trochę Vivaldiego i Beethovena: [video=youtube;YzOF9w8kG-c] PIĘKNE, czuje tego Ducha NS;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 PIĘKNE, czuje tego Ducha NS;) :4::4: wiedziałam że na twoje dobre słowo mozna liczyć:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 skoro juz Frontside jest to ich kawalek ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 skoro juz Frontside jest to ich kawalek ode mnie Dobre kumpel mi pokazywal, maniak tej muzy heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) e tam :lol: [video=youtube;Gizg-rKtMmw] Edytowane 9 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 od 2.30 wymiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 coś po mojemu :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 od 2.30 wymiata... nawet nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 [video=youtube;YV78vobCyIo] :dance::dance::dance::dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a prodigy ogólnie jest dobre i napewno warte przesłuchania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a prodigy ogólnie jest dobre i napewno warte przesłuchania :biggrin: Lata mojej mlodosci. Pamietam jak w '97 wyjechawszy na wakacje mielismy ze soba jamnika i 2 kasety: apollo 440 - electro glide in blu oraz prodigy - the fat of the land. Chodzily non stop przez 2 tygodnie. Masakra Wczesniej music for the gilted generation i inne elpeki lasowalo mi mozg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Lata mojej mlodosci. Pamietam jak w '97 wyjechawszy na wakacje mielismy ze soba jamnika i 2 kasety: apollo 440 - electro glide in blu oraz prodigy - the fat of the land. Chodzily non stop przez 2 tygodnie. MasakraWczesniej music for the gilted generation i inne elpeki lasowalo mi mozg W drugiej połowie lat 90, to mój brat męczył mnie Liroyem I do dziś w sumie mogę go posłuchać. A to pamiętasz? [video=youtube;UpmX4qG1kQg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jest bardzo dużo kawałków świetnych z lat 90 wtedy się bawiłem na baletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 A ja ktoś pamięta czy słyszał wogóle? [video=youtube;2GV_5dRrWH4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 pamietam ta piosenke z mlodszych lat :lol: bardzo fajny teledysk jednego z moich ulubionych zespołów (dudy kuog) [video=youtube;2s3iGpDqQpQ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 i jeszcze jeden, moj dzwonek w telefonie od jakis dwoch lat :twisted: [video=youtube;sWKR7uLa77A] (nie mozna wklejac dwoch okienek wideo w post - wiec jest post pod postem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) pamietam ta piosenke z mlodszych lat :lol: hehe, no. moja piwersza kaseta w zyciu kupiona (mam ja do dziś) to cos takiego jak Pajak.Ma ktoś? Polski poczatkujący metal. Leila K, tez kupiłam byłam z piatą w kolejce. Edytowane 10 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 moja pierwsza kaseta to NKOTB [video=youtube;hSsPEgZZi5Y] raczej nie polecam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 moja pierwsza kaseta to NKOTB[video=youtube;hSsPEgZZi5Y] raczej nie polecam :lol: czemu.nie była zła na tamte czasy.tez kupiłam i nadal mam :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 aktualnie wslu****e sie w plytke The Prodigy - Invaders Must Die (ale sie naprzeklinalem :lol:) [video=youtube;W2-VF9u24F4]http://www.youtube.com/watch?v=W2-VF9u24F4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi