mareq Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 wspomnienie z dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 DIE ANTWOORD - BABY'S ON FIRE (OFFICIAL VIDEO) - YouTube a to ostatnio moi ulubieńcy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 DIE ANTWOORD - BABY'S ON FIRE (OFFICIAL VIDEO) - YouTubea to ostatnio moi ulubieńcy :-P hmmm...język ciężko zrozumiały...a teledysk ok szczególnie,że tam E30 się pojawia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A tu najnowszy Enslaved: [video=youtube;zOoeHaRVtn0] :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) I oczywiście na jesień nowe dzieło Królów Depresji: [video=youtube;LGBHDzyDIPg] uklon_bmw Edytowane 1 Listopada 2012 przez Boruta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 hmmm...język ciężko zrozumiały...a teledysk ok szczególnie,że tam E30 się pojawia;) skoro mowa o e30 z teledysku Blachara - ryjbuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 idealne do pogody za oknem [video=youtube;9x6YclsLHN0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 to jeszcze jeden klip z BMW :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) [video=youtube;ReUpGLJACJ4] tu z klipem jak kto woli Edytowane 2 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 [video=youtube;cjAdhaiuAfI] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Aktualnie moj najulbiensienszy zespol [video=youtube;9gk0HA25Y6w] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nem, taka ciekawostka - Proletaryat był pierwszym zespołem, jaki mogła "usłyszeć" moja QPejka [video=youtube;1fP-eq0BIzo] Edka - a może by tak Illusion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Aktualnie moj najulbiensienszy zespol i dużo koncertują wręcz nagminnie.wybierz się kiedyś byłam 4 razy i nie żałuję bynajmniej. :biggrin: fajny klimat zawsze jest. Edytowane 3 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 z takiej muzyki czesto słyszę ten kawałek: [video=youtube;cjImZIUJKLU] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 to jeszcze jeden klip z BMW :-P ***** wiedziałem,że Oni nie powinni prowadzić żadnych samochodów a w szczególności BMW:evil: co za strata:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Aktualnie moj najulbiensienszy zespol [video=youtube;9gk0HA25Y6w] No Coma jest superbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 [video=youtube;cjAdhaiuAfI] Piękny utwór i teledysk! Proletaryat niezmiennie Wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To lecimy dalej Polską i wielki utwór pasuje do mnie;)[video=youtube;tY5kBVTAmGs]http://www.youtube.com/watch?v=tY5kBVTAmGs bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 :bry: [video=youtube;poVdmtPP55w] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) To cos z moich klimatow, co Wy macie? Chetnie poznam forumowych hip hopowych maniakow. Młody M ft. Słoń - Nikt Mi Tego Nie Dał, Nikt Mi Tego Nie Zabierze Official Video - YouTube Edytowane 5 Listopada 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ja też lubię hip hop i dużo słucham bo mój syn do auta mi ciągle coś nowego wrzuca oprócz tego lubię mocne brzmienie jakiś rock lub dobry metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Chetnie poznam forumowych hip hopowych maniakow. no to masz mojego faworyta, Peerzet (nie mylic z Pezetem ), polskie podziemie, najbardziej nie doceniany raper w PL https://www.youtube.com/watch?v=u-R2FlUbF90&list=FLPWM7rFPsTgr7p-hFQeo5Sg&index=45&feature=plpp_video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 A tu moja Diabelska Odpowiedź: [video=youtube;fAWS-aYm-Pw] :twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi