Dudek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) 2,10 sek :dance: Edytowane 27 Października 2012 przez mareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 :D:D:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 śmieszna historyjka rosyjska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 2,10 sek :dance: Oj OGIEŃ!!! Ciekawe czy te Panie też są z Mołdawiii ale 2.10 rzeczywiście masakra:)kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 śmieszna historyjka rosyjska Bardzo ładna ta Rosjanka...ah jak sobie przypomnę Krym... A historia bardzo ciekawa...dlaczego ja nie mam takiego szczęścia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 że akurat jestem w trakcie poszukiwania pracy to ten utwór pasuje idealnie:[video=youtube;skPjiSzR9n4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 [video=youtube;kfsT7vTniac] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Bardzo ładna ta Rosjanka...ah jak sobie przypomnę Krym... A historia bardzo ciekawa...dlaczego ja nie mam takiego szczęścia;) takie rzeczy tylko w erze... he he he happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 no to mała kontra tylko panowie nie ślinić się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 [video=youtube;kfsT7vTniac] Grzegorz zawsze ostro jechał z tekstami,ale są bardzo życiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 [video=youtube;ln0aVbWzV6s] A ja wczoraj bawiłem się przy tym na Gothic party-Polecam:twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 troszkę zapomniany:D ale HOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ale bania :D:D skąd oni biorą pomysły na te teledyski??:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jak ich uslyszalem wczoraj to wymieklem. Dali rade przeokrytnie !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jak ich uslyszalem wczoraj to wymieklem. Dali rade przeokrytnie !! Zespół z Piekar Zdawało mi się, że ich tu wrzucałem, ale okazuje się, że nie :bag: Nie wiem, czy dalej są w Must Be The Music, ale żałowałem, że nie zagrali Richtera, tylko: [video=youtube;uVTQ1qFm_mw] Ale cieszę się, że nadają po śląsku... choć to i tak jest już uproszczony śląski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dalej sa przeszli i grali wczoraj Richter. Wlasnie w Must be the music ich uslyszalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nie wiem, czy dalej są w Must Be The Music Dalej sa przeszli i grali wczoraj Richter Mam nadzieję, ze wygrają ten program. Szczerze wątpiłam, czy przejdą dalej, ale wysyłający smsy ludzie mnie pozytywnie zaskoczyli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No nieźle,mamy nasz Polski Rammstein:twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Jak ich uslyszalem wczoraj to wymieklem. Dali rade przeokrytnie !! nie wiem jak to się stało, że o nich nie słyszałem dzięki panowie chłopaki miażdżą bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 tak mi się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 tak mi się przypomniało No grali koncert w Sobotę Od Zmierzchu do Świtu...duże podobieństwo do Closterkeller:) [video=youtube;awCJpkvZLIs] a tu klasyka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Anja jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Najlepszy Przekaz W Mieście feat. Alexandra - Zobacz, wybierz, słuchaj - Teledyski w INTERIA.PL - teledysk, tekst piosenki, muzyka, klip w jakości mp3, teksty, słowa, lyrics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Najlepszy Przekaz W Mieście feat. Alexandra - Zobacz, wybierz, słuchaj - Teledyski w INTERIA.PL - teledysk, tekst piosenki, muzyka, klip w jakości mp3, teksty, słowa, lyrics Kawałek daje radę ale TABASKO wymiata i puki co lepszego przekazu nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi